Liten bebis

2008-08-14 / 16:48:15
Tillväxt-UL idag. Allting såg jättebra ut! Gud så skönt att våran lilla älskling är frisk och mår bra! Specialistläkaren hittade ingenting som verkade konstigt/dåligt utan det är bara så att vi har en liten bebis. 19% mindre än en normalstor bebis och det är normalt. Ingenting att oroa sig för.  =)

Ultraljudet var inte lika roligt som rutin-UL, för man förstod ju inte vad man såg nu när bebisen har blivit så pass stor. Och läkaren kladdade ner mig som fan med glidmedlet haha!

Jag är så lättad och lycklig!
Kommentarer!
Postat av: Karro

Ja vad skönt att allt är bra med den lille! :)

Kommenterat - 2008-08-14 / 17:46:58  | URL - http://nollkollision.blogg.se/
Postat av: Nathalie

Åh, vad glad jag blir att det gick bra! :-)

Det är ju vanligt att bebisarna är lite mindre, var glad. Våran klodd väger säkert 5 kg vid födseln :P ha ha, kommer bli kämpigt att trycka ut den, men det kanske vänder för dig så får du också en bamsebebis ;-)



Ja, kläder har den i överflöd känns det som! Och ändå vill man ju köpa lite när den kommit och man vet vad det är fort sorts bebis! Tog ni reda på könet föressten?



Kommenterat - 2008-08-14 / 18:20:49  | URL - http://varforstabebis.blogg.se/
Postat av: Nathalie

Så sant så! :-) Ja, men vi ses imorgon på "tjockisfikat" ;)

Kommenterat - 2008-08-14 / 19:51:02  | URL - http://varforstabebis.blogg.se/
Postat av: Marie

Vad kul! Trivs också jättebra med huset och att bo lite lantligt och aldrig att jag skulle tillbaka till lägenhet. Har bott här i över 3 år nu så man börjar bli rätt hemtam, haha :)



Kul att allt var bra med bebeisen! Vad roligt med en liten krabat, de är ju så söta när de är så himla små. Min visade sig vara cirka 12% större än genomsnittet när jag var på ul så jag kan ju se mig i stjärnorna efter en liten plutt, haha. Inte för att storleken spelar någon roll, eller hur? ;)

Kommenterat - 2008-08-14 / 20:17:55  | URL - http://rudies.blogg.se/
Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: