Vi lever

2009-07-17 / 20:53:51
Vi har varit datorlösa i veckan så då har bloggningen blivit därefter.

Hursomhelst har vi haft superbra dagar! Förra helgen hade vi fest med grannarna på lördagen och jag hade vinkväll men bondjäntorna på söndagen, hur trevligt som helst! Men fråga inte hur jag orkade. ;D

Annars har vi målat färdigt och inrett Texas rum, strosat på stan, myst på hemma, fikat hos Annika med bondjäntor + barn... Igår(torsdag) var jag, Fredrik och Mackan iväg och dök i djuptjärn i Boden och det var härligt att komma under ytan för första gången på 2 år! Texas farmor och faster var barnvakt och tog hand om nattningen och det gick problemfritt. Känns så himla skönt att Texas känner sig så trygg med fler personer än mig och Fredrik.

Och idag har vi gått på marknad i Överkalix, käkat thai-mat och varma munkar. Nu sitter vi i stugan och tar det lugnt efter badtunnebad.

Inga bilder blir det heller för vi har precis satt igång vår nya fina blanksvarta DELL-laptop och bilder kommer vi inte tanka in förrän vi kommer hem på söndag.

I övrigt har Texas båda framtänder tittat fram i veckan och han har fått äta VANLIG(våran) mat inte mindre än 3 gånger denna vecka! Stora killen ju! =)

Jag har precis turbo-plöjt igenom 80 blogginlägg och inte gett en enda kommentar men det blir nog ordning på torpet nästa vecka.

PEACE
Kommentarer!
Postat av: Sofia

Saknar er

Kommenterat - 2009-07-17 / 21:30:43  | URL - http://thehurtig.blogg.se/
Postat av: Sofia

Du är ju snabb ändå det är säkert 9 år sen Robban dök senast

Kommenterat - 2009-07-17 / 21:32:13  | URL - http://thehurtig.blogg.se/
Postat av: Cecilia

Va roligt med Texas rum , hoppas vi får se det sen :)

Kommenterat - 2009-07-18 / 08:58:25  | URL - http://ebbacecilia.blogg.se/
Postat av: Lotta & Joel

Haha...visst har man MASSVIS att ta igen...när man vart borta ett tag... Härligt att ni är tillbaka iallafall :) Tycker också det är jätte skönt att Joel tror sig och mår gott med andra också :)

Kommenterat - 2009-07-22 / 22:38:16  | URL - http://bergstedts.blogg.se/
Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: