Blöja x 2

2009-05-12 / 15:36:53
Det gick bra på Sunderbyn... dom hittade ingenting som var konstigt/onormalt på varken röntgen eller när dom klämde och kände på honom. Såå skönt att höra! MEN vi blev ändå rekommenderade att sätta på honom en extra blöja utanpå den vanliga blöjan för att ena benet(höftleden???) skulle få vila. Och detta ska vi göra i HELA 3 MÅNADER! Jättebra timing också att det är SOMMAR just dom 3 månaderna... hmmm inte så roligt kanske. =/ Jag kommer då att skippa extrablöjan dom dagar det är för varmt ute.

Såhär i efterhand så förstår jag ändå inte varför det är nödvändigt då dom inte hittade något fel på honom? Frågorna dyker ju oftast upp då man har fått smälta det hela. Men jag får ta reda på det så jag slipper grubbla.

Kanske ska berätta för dom som inte vet att anledningen varför vi fick åka till sunderbyn var för att barnläkaren på 6-månaders kontrollen tyckte hon kände att det "knäppte till" i höften när hon undersökte honom. Då vet ni. :)
Kommentarer!
Postat av: Lotta & Joel

Skönt det gick bra... men lite knepigt med en extra blöja juh...kan juh inte vara sååå bekvämt... speciellt denna årstid...

Jo visst är det typiskt att man bara tar in allt och sen börjar man undra...

Kommenterat - 2009-05-12 / 15:49:49  | URL - http://bergstedts.blogg.se/
Postat av: Wifie

Skönt att han slipper skena! Har tänkt på er ju. För det skulle ju verkligen varit superjobbigt med den nu när han är så stor åde säkert. Jätteskönt att höra!

Kommenterat - 2009-05-12 / 16:33:41  | URL - http://thewife.blogg.se/
Postat av: Sofia

Skönt för Texas (och er) att allt såg bra ut!:)

Men dubbla blöjor låter ju lite knepigt... och VARMT framförallt.

Kommenterat - 2009-05-13 / 09:31:25  | URL - http://thedream.blogg.se/
Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: