Onsdag

2010-09-22 / 19:06:34
Tur man har vänner som är ledig dagtid. :)
Idag har Marie, Emma, Beatrice, Hanna + barn förgyllt min dag. Och lika trevligt som alltid var det.

Hopp!

Nu har Texas precis somnat för natten. Läggningen gick jättebra! Först klev han upp en gång efter att jag hade lagt honom... jag låg och vilade gammelkroppen(den känns då gammal iallafall) på soffan och han kom och la sig på mig och kramade om mig. Helt underbart!
Sedan gick han tillbaka till sitt rum, tände någon lampa, gick ut i hallen, gick in till sitt rum igen, släckte lamporna och kom till mig igen och kröp upp och la sig på mig igen och denna gången slumrade han in. Underbara barn, vad jag älskar dig! <3 Det är så galet mysigt när han kommer och vill ha kärlek och närhet. <3

Han vaknade till lite någon minut efter att han slumrat in så då gick jag fort och la honom i sängen och han somnade om.

Visst... det hade varit idealiskt om han somnade i sin säng på en gång men kan ni förstå vad jag njöt av att han somnade i min famn?
Jag tänkte att man inte behöver vara så bestämd dom första dagarna, han får vänja sig vid sin nya säng i sin egen takt. Det är klart att det är extra spännande nu i början.
Kommentarer!
Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: