Sömnlös i Alvik

2010-09-09 / 19:28:32
Har haft en jobbig natt med lite sömn, mycket ryggvärk och feberfrossa. Jag började morgonen med att spy galla och ringde då ganska omgående till vårdcentralen. En timme senare fick jag komma till en läkare och hon klämde och kände, frågade en massa saker och sen tog dom prover på labb.
Det visade sig att jag hade lite för mycket vita blodkroppar i urinet och sänkan var något förhöjd. Så nu har jag åkt på en penicillinkur i 5 dagar för misstänkt början till UVI.

Innan vi åkte in till VC hann jag tänka 1000 saker som det kunde vara... och ALLT som betyder något är ju att det inte är något fel på bebisen eller något som påverkar bebisen. Sen att jag mått skit större delen av dagen är mindre viktigt. Efter middagen så piggnade jag till lite iallafall och kom mej iväg på en kort promenad med familjen. Har ju mest bara legat hela dagen så det behövdes verkligen.

Jag är iallafall väldigt positiv till sjukvården och bemötandet jag fått idag. Det är väldigt sällan jag är missnöjd med sjukvården. Läkaren ringde 3 gånger till mig på eftermiddagen, 2 första gångerna svarade jag inte då jag låg och sov men tredje gången svarade jag och hon undrade hur jag mådde och brydde sig verkligen.

Nu blir det halv åtta hos mig och sen idol, trevlig kväll. :)
Kommentarer!
Postat av: bitte

Hej skulle du vilja va snäll och gå in på den här länken



http://nelly.com/newProducts.asp?qNavigation=&qNavigationId=4&navName=senast-inkommet-man&genderName=klder-fr-kvinnor&query=&campaignpage=campaign_template_id_66&language_id=1&urltype=rewritten&keep=nyheter



Och rösta på den tjej det står Linda Anderson på.

Skulle bli väldigt väldigt glad ifall du vill hjälpa mig.



Kram

Kommenterat - 2010-09-09 / 19:39:50  | URL - http://www.lovemercury.se
Postat av: Tracy - BLOGGDESIGN!!

Söt blogg :D



http://ghattas.blogg.se

http://ghattas.blogg.se

Kommenterat - 2010-09-09 / 19:56:44  | URL - http://ghattas.blogg.se/
Postat av: Marie

Krya på dig=)

Kommenterat - 2010-09-09 / 21:49:47
Postat av: Hanna

Skönt att du fick en bra läkare! Jag har faktiskat blivit positivt överraskad denna vecka med allt spring på VC och telefonsamtal med läkare hit å dit. De har varit väääldigt hjälpsamma!

Kommenterat - 2010-09-12 / 00:55:32  | URL - http://husdrommen.blogg.se/
Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: