Bad mom day

2011-03-01 / 14:50:02

Man kan ha en dålig hårdag men man kan också ha en dålig mammadag, det var vad jag hade igår...

Fredrik jobbade dygn och jag var själv med kottarna. Dagen började bra med besök av Cecilia och Annika + barn. Vi åt lunch, surrade och barnen lekte. Sen var vi ute i det fina vädret och njöt av att våren KANSKE snart är här.  

När vi sen gick in så var min energi slut och mitt tålamod hade Texas förbrukat redan på förmiddagen så det krävdes inte mycket för att min bägare skulle rinna över.
Vid 3 av 4 måltider så grinade och gnällde Texas. Och det är nog det värsta jag vet... grin och gnäll vid matbordet utan speciell anledning. Ett exempel var vid frukosten då jag satte juicen på bordet och samtidigt frågade om Texas ville ha juice. Då började han och grina för näää han ville ha mjölk. Men herregud jag FRÅGADE ju bara!
Efter middagen var jag så trött och slut så jag parkerade Texas framför tvn. När jag sen bar Texas stortjutandes från matbordet(efter kvällsmaten) direkt i säng så tog Tilde över. Hon skrek och grinade mest hela kvällen tills hon somnade kl 23:30.
Och under kvällens gång så körde jag in vagnen i tvättstugan, stängde dörren, gick in i sovrummet och stängde även den dörren för att inte höra henne skrika. Där satt jag i 3 minuter och bara andades och lugnade ner mig för att inte drivas till vansinne.
När jag sedan hämtade henne så mådde jag så fruktansvärt dåligt över att ha lämnat henne... hon var helt förstörd och grät så det kom tårar. Men hon lugnade sedan ner sig och somnade i min famn.

Hade jag inte varit så förbannat trött och slut när jag gick och la mig så hade jag gråtit en skvätt men jag orkade inte. Jag kände mig som världens sämsta mamma. Men jag är inte mer än människa.

Kommentarer!
Postat av: Tana

Du är inte ensam;) Alla har dåliga dagar även vi mammor men absolut får man dåligt samvete, känner igen mig.... Tur att vi är awesome mest av tiden!

Kommenterat - 2011-03-01 / 15:34:17  | URL - http://lifeoftana.blogg.se/
Postat av: Marie

Alla mammor (och kanske någon pappa där ute) känner nog igen sig och gör dem inte det så är det väl jävligt tur för dem då.Ibland är man världens sämsta mamma, men jag tror nog det väger upp alla gånger man är världens bästa mamma. :)

Kommenterat - 2011-03-01 / 15:35:56  | URL - http://rudies.blogg.se/
Postat av: Sofia

I know the feeling! Fast nu är det faktiskt ganska längesen... antingen blir det lättare ju större bebisen blir eller så kommer det nog en bad-mamma-dag till mig med väldigt väldigt snart!;)... Bara väldigt typiskt att sånna dåliga dagar i stort sätt alltid inträffar då man är ensam med barnen och gärna lite trött alt. sjuk och vet att det dröjer länge innan någon kommer och "avlöser" en.

Kommenterat - 2011-03-01 / 18:27:02  | URL - http://thedream.blogg.se/
Postat av: Nathalie

Man har sånna dagar som mamma helt enkelt!

Jag rullade in Nova i badrummet och slog igång duschen medans jag satte mig i köket, så fick hon ligga där inne i vagnen. Visst man får dåligt samvete, men dom dör inte av att grina i vagnen där istället för i ens famn. Ibland behöver man en lugn stund, om så för et par minuter!Du är superduktig iaf Ingela!

Kommenterat - 2011-03-01 / 20:38:47  | URL - http://rockstarmadre.blogg.se/
Postat av: Lotta & Joel

Man kan inte vara på topp jämt - som du sa är man ju inte mer än människa! Det är juh dock tur man har spärrar och istället kan gå ifrån en kort stund och lugna ner sig... du får se det så ;)

Kommenterat - 2011-03-01 / 21:34:32  | URL - http://bergstedts.blogg.se/
Postat av: Sanna

Jag tycker alla ni med fler barn än ett är helt fantastiska, jag får ju psykiska sammanbrott trehundra gånger per dygn av olika anledningar och har noll stresstålighet eller tålamod whatsoever. Du är jätteduktig! Och tack för tipset om aruba, vi är jättesugna. Men det verkar svårt att hitta biljetter som inte kostar multum. Mellanlandade man många gånger? Hade ni all inclusive?

Kommenterat - 2011-03-02 / 20:57:07  | URL - http://sannasannasanna.blogg.se/
Postat av: Hanna

Kram på dig! Man har såna dagar ibland...så är det bara...

Kommenterat - 2011-03-03 / 11:39:52  | URL - http://husdrommen.blogg.se/
Postat av: Anonym

hoppas det är bättre idag

Kommenterat - 2011-03-03 / 11:54:53  | URL - http://finest.se/minniewinnie
Postat av: lovisa

ha en bra dag!

Kommenterat - 2011-03-03 / 12:11:30  | URL - http://lavitadilovisa.blogg.se/
Postat av: emma §

super fin blogg! =)

Kommenterat - 2011-03-03 / 12:13:08  | URL - http://shitsvensson.blogg.se/
Postat av: svägerskan elin

Som du säger man är bara människa, å jag lovar att du inte är ensam om att gå ifrån för att lugna lite. KRAM!!

Kommenterat - 2011-03-04 / 08:37:54
Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: