Lussekatter

2007-11-29 / 19:41:56

Idag var Emma och Pär förbi och vi bakade lussekatter!

image52

Dom blev jättesmarriga!

Jag funderar på att baka pepparkakor här nån dag också... det är så kul att greja med allt som hör julen till. Och mysigt!
Och sen ska jag göra egen julskinka också. Men det får bli längre fram!
Och julgodis också! :)

En dröm

2007-11-28 / 19:19:19
Jag hade en underlig dröm inatt... och jag har funderat lite över vad den betyder. Den var lite konstig men det är väl drömmar ändå nästan alltid. Tänkte bara på en gång också säga att min mamma är en god människa som älskar mig, ifall ni undrar haha!


Jag hade fått en sjukdom som innebar att jag skulle dö på ca 1-2veckor. Men jag skulle vara helt frisk och kunna göra vad jag ville fram tills jag dog. Så jag ville resa. Var vet jag inte.
Men min mamma tyckte att jag skulle stanna hemma. Så att jag var hemma när jag dog. För det hade varit besvärligt för mormor att ta sig till ett annat land på begravning sa min mamma.
Mamma tyckte att jag istället skulle vara instängd i ett rum med ett stearinljus som innehöll något slags gift/gas som gjorde att man dog långsamt när man andades in giftet från ljuset. Det skulle ta flera timmar innan man dog, kanske upp till 2 dagar.
Jag gick med på det.
Men när jag suttit inne i rummet några timmar och kände giftet mer och mer i kroppen fick jag nog. Jag ville inte dö nu! Jag hade ju 1-2veckor till att leva och jag ville ta vara på den tiden. Så jag gick snabbt ut ur rummet och kände hur jag fick livet tillbaka. Jag var upprörd och sa till min mamma att jag vill leva! Jag vill inte dö!
Sen minns jag inte mer.För mig känns det som att min dröm handlar om att ingen ska tala om för mig hur jag ska leva mitt liv. Och att jag ska följa mitt hjärta och göra det jag vill, utan att bry mig om vad andra tycker om det.

Kanske det kan vara så?


Vacker vinterdag

2007-11-28 / 12:46:12
Fast en aning kallt, men bara man klär sig ordentligt så är det hur härligt som helst!

Jag har byggt upp en stark positiv energi inom mig och det känns såå bra!
Livet blir vad man gör det till och från och med nu så kommer jag att leva ett fantastiskt liv!

Jag hade nationellt prov i engelska B idag, det gick bra. Inte speciellt svårt.
Sen kom älsklingen och plockade upp mig och vi åkte och handlade lite mat. Det blir kebab till middag. Jättegott!

Det är massor kvar av den här dagen så mina planer för dagen är:
Läsa i The Secret
Börja julpynta(jag kan inte hålla mig längre)
Spela lite GH3
Plugga matte(prov på tisdag)
Se på BSF och Heroes

En helbra dag med andra ord!

Snyggaste frisyren i stan!

2007-11-27 / 15:11:41
Emma har varit på KILLERQUEEN och skaffat sig snyggaste frisyren i stan!!! En rockig frilla med lite extensions på ena sidan... Jag vill också!!!

image49

image50

image51

The Secret

2007-11-26 / 14:29:45
Jag har idag, då allt känns hopplöst, börjat läsa i boken The Secret. Jag tänkte först spara den till jullovet eftersom jag har så mycket annat att läsa nu. Men jag behövde den verkligen idag.

Boken kommer att förändra mitt liv. Det vet jag.

Bara från det att jag började läsa den för några timmar sen har jag upptäckt hur mina tankar fungerar och hur många negativa tankar jag verkligen har! Det ska bli ett slut på det. Det som står i boken får mig att förstå varför allt har gått så dåligt i mitt liv, och det beror på mina negativa tankar. Det är glasklart! Och det förklarar också varför min älskling alltid har det bra och ett bekymmerfritt liv. Han tänker bra tankar, och sällan eller aldrig negativa tankar.

Boken är min bibel.

Utdrag ur boken:

Hemligheten i sammanfattning

*Lagen om attraktion är livets stora hemlighet.

*Lagen om attraktion säger att människor och företeelser med liknande frekvenser dras till varandra, så när du tänker en tanke drar du samtidigt till dig liknande tankar.

*Tankar är magnetiska och tankar har en frekvens. När du tänker sänds dina tankar ut i universum och likt magneter drar de till sig andra liknande tankar som befinner sig på samma frekvens. Allt som sänds ut återvänder till källan - det vill säga till dig.

*Du är som en mänsklig tv-mast och du sänder ut en frekvens med dina tankar. Om du vill förändra någonting i ditt liv, förändra frekvensen genom att förändra dina tankar.

*Dina nuvarande tankar skapar ditt framtida liv. Det du tänker på eller ägnar din uppmärksamhet åt allra mest kommer att bli en del av ditt liv.

*Dina tankar blir till verklighet. 

image48

Vem vill mig något ont?

2007-11-26 / 09:45:14

Varför kan ingenting gå bra för mig? Varför är det alltid inte bara 1 utan 10 käppar i hjulet, i allt jag gör.
 
Jag satt och kollade på mitt betygsdokument från gymnasiet så allting stämde inför utbildningar jag ska söka. Och att jag räknat rätt angående mina IG-kurser. Jag räknade ihop att jag hade 505p IG och att jag nu till januari/februari skulle ha pluggat upp dom så jag skulle få ett fullständigt slutbetyg.

Men då visade det sig att jag bara hade omkring 1700poäng totalt även efter komvux. Och att ett fullständigt slutbetyg ska vara på 2500poäng. Och jag förstår inte... när jag kollar igenom mitt betygsdokument så ser jag ingen kurs som fattas? Alla kurser jag läst borde ju stå där? Men hur kommer det sig att jag bara läst 1700poäng?

Jag ska prata med en syo på komvux så fort jag får en tid... men det känns ändå som att allting är kört...

Hela min värld har rasat ihop...


Julgrejs

2007-11-25 / 16:00:16
Jag och älsklingen var på storheden och handlade julgrejs idag! Det blev en liten gran(som man pyntar själv), en stjärna till toppen, en grytlapp och 2 dukar. Det finns så mycket fint, men man kan ju inte lägga allt för mycket pengar på sånt... Man ska ha råd att köpa julklappar också.

Mamma ringde och sa att hon hade ett par jul-panellängder till övers och att jag skulle få dom om jag ville. Självklart ville jag det! En utgift mindre. Tack mamma!


Våra nya sängkläder från IKEA! Coola!
image47
IKEA och IDOL

2007-11-24 / 10:04:40

IKEA var kul! Vi köpte en byrå och en massa annat smågrejs. Gud vad det är kul att shoppa! Speciellt när man är på IKEA där man kan shoppa mycket för att det är så billigt!

IDOL... Daniel åkte ut, och det gör inte mig någonting. Men vilken skräll! Juryn hade tydligen blivit förbannad.
Men det är rätt kul att svenska folket ändrar sig varje vecka, man vet som aldrig vem som ska hänga lös.

Vad händer idag då?
Det är väl tänkt att vi ska fixa lite här hemma. Sätta våra nyinköpta grejer på plats.
Annars blir det väl att åka och handla mat. 
Så ingenting överdrivet spännande... 

 

Guitar Hero III

2007-11-22 / 21:58:51

image46

Idag fick jag ett litet paket från CDON i mitt brevinkast... innehållet var inget mindre än GUITAR HERO 3! Fett med nice!
Syrran kom förbi och vi spelade som tusan från kl 15 till nu, med undantag för mat och fikaraster. Så nu har jag tappat känseln lite i vänsterhanden, men det är det värt! Måste jag säga att spelet rockar?

Annars så har jag haft nationellt prov i engelska B, den skriftliga delen. Det gick väl ganska bra, synd bara att det var så tråkigt ämne att skriva om... Ämnet var om det är bra eller dåligt att lära sig fler språk än engelska. Booooooring!

Hade lång lunch idag, så jag gick in till stan och köpte lite schyssta kläder, en t-shirt och en kort, tajt jeanskjol. Och jag undrar lite vad jag gett mig in i? Kommer jag känna mig bekväm i kjolen? Och kommer jag överhuvudtaget att använda den? Jag hoppas verkligen det... Annars brukar jag vara lite allergisk mot korta kjolar... man får ju hela tiden passa sig så man inte visar vad som är under den!!!

Imorgon bär det av till Haparanda och IKEA! Jippi! Ska köpa en hel kundvagn fullproppad med julgrejs! Haha!Högskoleprovsresultatet

2007-11-21 / 19:31:12
Okej... i första inlägget som jag skrev i min blogg sa jag att jag skulle "blotta mig". Så nu gör jag det. Jag avslöjar här och nu mitt högskoleprovsresultat: 51/122, normerad poäng 0.6
Vilket skämt!

Och inte nog med det så fick jag tillbaka matteprovet som visade sig vara ett skämt det också! Ett svagt G.
Så just nu så känns det som att ett VG i matte C är utom räckhåll... men jag ger inte upp! Jag ska plugga hårt inför nationella provet som är 4 december! Jag ska ha VG i kursen!

Dagens...
känsla: likgiltighet, skiter i allt
middag: Älsklingen gnällde till sig MAXmat, men jag klagar inte ;)
nya pryl: Boken Alkemisten skriven av Paulo Coelho damp ner i brevinkastet idag
besök: Älsklingens brorsa

Piano

2007-11-20 / 16:09:17
Vi köpte 2 pianoböcker på stan idag. En nybörjarbok och en sån där POP-2007bok.
Så nu spelas det lilla snigel och björnen sover för fullt här hemma! Haha!

Men pianolektionerna får nog vänta till nästa vecka. Den här veckan måste jag öva Guitar Hero för vi är några stycken som ska på tävling i helgen! Hur kul som helst!

Vi träffade älsklingens mamma och bror på stan, så vi satt och fikade med dom en stund. Det var trevligt! Hon frågade vad vi önskade oss i julklapp och jag sa att jag inte har nån aning... Allt jag önskar mig är så förbannat dyrt! Men jag funderar på att önska mig ett smyckeskrin av dom, det är ju inom en rimlig prisnivå. För just nu har jag mina smycken i 2 "byggaskar" i plast som det egentligen ska vara skruvar och muttrar i... inte så fancy direkt...

Dagens lista

2007-11-19 / 21:33:30
Jag tycker om listor... det är som ordning och reda när man använder listor... så här är dagens lista!

Dagens...
aktivitet: hushållssysslor
middag: lax, potatis, brytbönor och hollandaisesås
dryck: hemmapressad äppeljuice
tv-program: Prison Break
nya pryl: piano(lånat från Björx)
telefonsamtal: telefonförsäljare, jag vägrar att svara
skolarbete: Manligt och kvinnligt språk
citat: "vi skapar världen genom våra tankar" Buddha
image45

Slapp söndag

2007-11-18 / 20:50:24

Cavalli-klänningarna som jag hade på auktion gick inte upp i dom priserna som jag hade förväntat mig... :(
Det slutade med att jag tjänade en 300lapp på långklänningen... och den korta klänningen ska jag behålla själv, vet inte riktigt när jag ska använda den(nyår kanske?) men den är ju snygg!
 
Idag har jag inte gjort mycket... mest slappat i soffan. Kollat skit på tv.
Vi var på en liten promenad när det fortfarande var ljust. Det var skönt.

Funderar lite på vad man ska köpa för julklappar... och vad man ska önska själv... hmmmm
Måste komma på något bra!

Willes dop

2007-11-17 / 19:52:49

Idag var det dop! Det var så himla fint!
Och jag har ju fått den stora äran att vara Willes gudmor, så det kändes extra speciellt!


Här döps han till Jan Wille Larsson.

image38
Här har jag precis tänt Willes dopljus.

image39Lite bilder från dopfikat. Klicka på bilderna ;)

    

Det var såå mysigt med dop och dopfika!


Kvällen

2007-11-17 / 00:04:15
Kvällen blev betydligt bättre!

Älsklingen lagade(helt själv) tacogratäng till middag, hur gott som helst!
image36
Det ser flottigt ut, jag vet! Men det är sjukt gott! Flott är gott!
Till det drack jag en xide pine/citrus... mmmm.Syster Emma kom och hjälpte mig baka till dopet som är imorgon, 4 blåbärscheesecake blev det!
image37
Provsmakning är ett måste! ;)Sen var det Idol och mys resten av kvällen.

Och nu vill någon att jag ska komma till sängen.... God natt!

Elände

2007-11-16 / 23:56:14

Mellan kl 13:00-16:20 idag var det bara eländes elände.

Kl 13:00 var det matteprov och jag var väl förberedd. Trodde jag. Men så var inte fallet så provet gick ju inte alls bra.
Efter det så skulle jag köra till ICA och handla, då hade förardörren frusit så jag fick krypa in från passagerarsidan.

När jag var på parkeringen på ICA så hade båda framdörrarna frusit, så jag fick kräla bak i baksätet och ta mig ut den vägen. Och det är lite av en akrobatisk övning när man har en golf.

På ICA var det sjukt mycket folk, och jag börjar koka när jag inte kommer fram med vagnen för att folk ska stå och surra och sega mitt i dom smala gångarna. Djupt andetag.

På vägen hem(efter att ha krälat in från baksätet) så var det sjukt mycket trafik, och då börjar jag också koka, har lite roadrage.

Nu har jag fått avreagera mig lite.


Framtidsplaner

2007-11-15 / 10:19:08
Jag har nog bestämt mig för vad jag ska göra till våren... det blir nog att läsa en termin till på komvux och hoppas att man kommer in på KY-utbildningen i april. Jag gör allt för att slippa gå tillbaka till mitt gamla jobb! Och då skiter jag i att mitt lån på CSN bara växer och växer, det är ändå värt det!

Idag så vräker snön ner över Luleå, och jag har svårt att tro att det kan bli bättre än så här! Det är så underbart vackert och härligt med mycket snö!

Idag är det mattelektion kl 12:50, sen kanske jag borde gå på stan och kolla ut lite kläder till dopet som är på lördag. En klänning kanske?

Har drömmarna betydelse?

2007-11-13 / 15:34:22
Det var titeln på min krönika som jag skrev på nationella provet i svenska B idag.
Det gick rätt bra men jag kände att jag inte hade den rätta MVG-gnistan idag. Men VG får man hålla tummarna för! ;)
Får jag inte VG i svenska B så blir det inget flygledarprov för mig :( och det skulle vara förjävla synd!
Så det är bara kämpa på!

Annars så känns det som en rätt pissig dag idag. Jag är uttråkad och trött på mig själv och mitt liv... ska bli skönt att koppla bort den grå vardagen med Ugly Betty och Desperate Housewives ikväll.

Längtar till JUL!!!

2007-11-12 / 14:16:34
Jag längtar längtar längtar efter allt som hör julen till!

Pynta, baka, köpa julklappar och koka knäck! Hur mysigt som helst!

Mamma ringde och sa att hon skulle köpa två "ljuskoner"(såna man har i fönstret typ) till mig! En mörgrå och en ljusgrå lite silvrig. Gud vad fint! Tack älsklingsmamma!!!

Jag och älsklingen var och kollade på Storheden idag... en massa julpynt :)
Vanligtvis brukar jag bli irriterad av att dom sätter fram julsakerna för tidigt... men nu gick jag bara och dregglade efter allt jag ville ha!

Som tur är ska jag, älsklingen och hans mamma åka på IKEA nu snart så då blir det att köpa en massa vackert!
Måste bara hitta en dag som passar att åka för oss allihopa...

LISTA

2007-11-12 / 00:06:46
 1. Vad heter du? Ingela
 2. Vad skulle du vilja heta ifall du själv fick välja? Angela(engelskt uttal)
 3. Vilka andra namn tänkte dina föräldrar ge dig? Min moster ville jag skulle heta Ingela, så det var inte ens mina föräldrar som kom på det ;)
 4. Vilket stjärntecken är du? Skorpion
 5. Vilken årgång är du? 1983
 6. Vart bor du? Luleå
 7. Bott utomlands? Nej inte det 
 8. Vart skulle du vilja bo? I ett stort fantastiskt lyxigt hus, designat av mig själv

UTSEENDE:

 1. Hur lång är du? 173 cm
 2. Hur mycket väger du? 58 kg
 3. Hårfärg och frisyr? Ljusblond page
 4. Ögonfärg? Blågröna
 5. Mest nöjd med? Kindben och tänder 
 6. Minst nöjd med? Tunnt hår
 7. Skostorlek? 36-37 nått där mittemellan, närmare 37
 8. Glasögon? Nej nej
 9. Har du några piercingar/tatueringar? Har haft piercing i naveln med det ville inte läka till sig

FAVORITER:

 1. Filmer? Komedi är favoritgenren
 2. Låtar? Just nu Apologize 
 3. Årstider? Sommar sommar sommar 
 4. Mat/dryck? Oxfile/Färskpressad juice 
 5. Djur? Hundar
 6. Färg? Lila
 7. Parfym? Vet inte 
 8. TV-program? Desperate Housewives, Ugly Betty, Heroes
 9. Sysselsättning? Resa och dyka, gärna dykresa ;)

KLÄDER:

 1. Vad använder du just nu för jacka? Jackan som passar innan det blir riktig vinter, en ljusblå sportig modell 
 2. Vad använder du just nu för skor? Sneakers
 3. Favoritfärg på kläder? Lila/rosa
 4. Favoritmaterial på kläder? Bomull, ska vara bekvämt
 5. Vilka kläder skulle du vilja ha just nu? Hejdlöst shoppa en ny garderob
 6. Favoritaffärer? H&M, Ginatricot
 7. För ungefär hur mycket köper du kläder för i månaden? 600kr 
 8. Favoritmärke? Jag är ingen märkestjej
 9. Vad har du för byxstorlek? Typ stl S/36
 10. Vad har du för tröjstorlek? stl S/36
DIN LÄGENHET:
 1. Stor, liten eller mitt emellan? Stor kanske? En 3:a på ca 80kvm 
 2. Vilken färg på tapeterna? Beiget och grått, ljust 
 3. Favoritmöbel i lägenheten och varför? Sängen är min favoritmöbel, mjuk och skön
 4. Vad vill du ändra i lägenheten? Vet inte om det är värt att ändra så mycket då det är en hyres, men köket
 5. Vad har du i lägenheten av följande:
  a) TV? Ja
 6. b) Video/dvd? Japp
 7. c) Dator? Ett måste
 8. d) Stereo? Högtalare som kan kopplas i datorn, tvn eller PS2an 
 9. e) Telefon? Mobil, vill inte ha hemtelefon
 10. Vad ser du om du tittar ut genom ditt fönster? En parkering åt ena hållet och gården åt andra
 11. Vad gör du oftast i din lägenhet? Sover, sitter vid tv eller dator 
 12. Vem förutom du brukar sova i din säng? Men älsklingen min såklart ;) 
 13. Favoritpryl i lägenheten? Datorn

FRÅGOR:


 1. Vad har du i din...
  a) jackficka just nu?
   Plånbok
 2. b) skolväska just nu? Skolböcker och skräp
 3. c) handväska eller liknande just nu? Använder inte väska, jobbat att bära på 
 4. Vad är du beroende av? Min älskling 
 5. Vilket land kommer du i från? I'm from Sweden 
 6. Vilken sorts lipsyl använder du? Eucerin 
 7. Vilken religion tillhör du, om du nu tillhör någon? Jag är döpt och konfirmerad så vad är jag då?
 8. Vad köpte du senast? Nätshoppade böcker och Cavalli
 9. Har du nåt husdjur? Nej, har nog med att ta hand om mig själv

GREJER:

 1. Tandborste: Blå
 2. Smycken: Långa halsband är snyggt
 3. Solglasögon:  1 par från Ginatricot och ett par från Wedins
 4. Underkläder:  Föredrar bekväma i bomull ;)
 5. Nagellack: Ibland, lila/rosa/röda toner

Död åt Bratz-dockor

2007-11-11 / 20:26:05
Jag fick en leksakskatalog i brevinkastet idag. Jag bläddrade igenom den, det kan vara kul att se vad det finns för leksaker nu för tiden.

Och så var det flera sidor med dom där förbannade Bratz-dockorna! Då blev jag lite arg...
Jag ska aldrig köpa sådana dockor till min/mina framtida dotter/döttrar... Råspacklade slampklädda jävla dockjävlar!
Vad sänder det för signaler till unga flickor!? Fy fan!

image35

Fars dag

2007-11-11 / 20:12:37
Grattis min underbara pappa!

Tack för att du finns och tack för att du är du!

image34
Här är en bild på min pappa och min älskling som håller på att bygga en altan till min alldeles egna sovstuga som jag har på tomten "i stugan"!

Min pappa är så snäll och omtänksam!

Älskar dig pappa!

Kvällens sysselsättning!

2007-11-09 / 18:49:12

Dricka vitt vin... Black tower gott gott!

Gosa med brorsonen 5 månader... sockersöt liten parvel.

Umgås med mor och far som är i stan ikväll.

Kolla på IDOL!

Riktigt mysig kväll med andra ord!

Cavalli at H&M

2007-11-09 / 12:06:53
Jag satt uppe inatt och beställde 2 klänningar från Cavalli-kollektionen på H&Ms nätbutik.
Kollektionen släpptes 23:59 igår. Det tog sisådär fram tills 01:00 innan jag överhuvudtaget kom in på sidan. Lite less, men jag fick iallafall tag i det jag ville ha.

Men jäklar vad fort dom här kläderna tog slut!!!
Medan jag skulle gå till kassan och avsluta mitt köp så hann ena klänningen bli slutsåld! Så jag fick gå tillbaka och köpa en annan storlek. Så resultatet blev klänning1 stl 36 och  klänning2 stl 38.

Dom är riktigt snygga faktiskt!

Då blir det till att sälja dom och hoppas att man tjänar en hacka! ;)

image32 image33


Personlig information

2007-11-08 / 14:44:43
Namn: Ingela Larsson
Ålder: 24år
Bor: Luleå, en 3a på Bergnäset tillsammans med min älskling
Familj: Jag har en stor familj, Mamma, pappa, 5 syskon och en brorson
Stjärntecken: Skorpion
Styrka: Mitt mod och min förmåga att läsa av människor
Svaghet: Väldigt dålig självdiciplin, skjuter upp allting in i det sista
Mest stolt över: Att vara gudmor åt min brorson
Gillar: Att dyka
Gillar inte: Onda människor
Lyssnar på: Blandat,det jag tycker är bra
Drömresa: Thailand
Framtidsdrömmar: Bra, roligt jobb, familj, fint hus, resa runt i världen
Sån är jag: Spontan, glad, omtänksam och lagom tokig

Snö snö snö!

2007-11-08 / 14:11:18
Jag känner mig som ett barn! Men det är bara så härligt att det har lagt sig ett snötäcke över norrland... mmm!

image31

Såhär såg det ut tidigare idag utanför mitt fönster... vilken härlig syn.
Det är så ljust och fint!

Ingela la la la la la la

2007-11-07 / 22:54:23
En hyllning till mig och alla Ingelor som har namnsdag idag!
Grattis grattis grattis till oss!

Ingela

INGELA la la la la la la
INGELA la la la la la la
INGELA la la la la la la
INGELA la la la la la la

INGELA la la la la,
vicken Pingela la la la la
Ingentingela la la la
går upp mot INGELA la la la la la la
INGELA, en fara för trafiken,
när hon dyker upp uppstår paniken
Man krockar och kör på varann och rullar ner i diken
Men vem är det som ler mitt i all kalabaliken? - Jo,

INGELA la la la la,
vicken pingela la la la la
Ingentingela la la la
går upp mot INGELA la la la la la la

För INGELA lyfter grabbarna på hatten
Ser sej inte för, kör rakt upp i rabatten
Tappar både huvudet och fattningen och ratten
Sen ligger dom och drömmer hela långa natten
INGELA la la la la,
vicken pingela la la la la
Ingentingela la la la
går upp mot INGELA la la la la la la

Oj, vilken grej
Oj, vilken tjej

INGELA la la la la,
vicken pingela la la la la
Ingentingela la la la
går upp mot INGELA la la la la la la

När INGELA på höfterna vickar,
e det många hjärtan som hastigare tickar,
man vänder sej om, visslar och skickar
heta längtansfulla blickar

INGELA la la la la,
Vicken pingela la la la la
Ingentingela la la la
går upp mot INGELA la la la la la la

När INGELA på sta'n promenerar
stockar sej trafiken, alla signalerar
En protesterarr, andra applåderar,
men till slut alla kapitulerar - för

INGELA la la la la....

Bonde söker fru

2007-11-07 / 22:29:42
Snälla Fredrik! Välj Lena! Ni är som gjorda för varann!!!
Stöpta i samma form... :)

Det är underhållande att se hur blyg Fredrik är... han säger bara jaaa mmmm jaha
Hur kul som helst!

Skulle jag kunna bo på en bondgård?
Jag vet inte... en del av mig älskar att vara nära naturen, men en annan del av mig trivs i stan.

Drömläget skulle vara att bo "på landet" fast nära stan. Typ inom en radie av 1mil utanför stan... perfekt!

Här i Luleå så skulle Bensbyn, Gäddvik eller Kallax vara perfekt! Då bor man "på landet" men ändå väldigt nära stan.

IQ-test

2007-11-07 / 17:30:52
Gjorde ett IQ-test här för ett tag sen! Resultatet blev överraskande bra!
116poäng, bättre resultat än 85% av befolkningen!

Har haft på känn att man är ganska smart ändå ;)

Testa du med:
http://www.illvet.se/htm/IQTest/sv/


Humör efter väder

2007-11-07 / 10:47:55
Tänk att vädret styr ens humör... så är det iallafall för mig.
Kanske inte att det bara är vädret som styr, men till stor del.

Idag är det sol och klarblå himmel!
Då känner jag att jag får styrka och lust att få saker gjort... och jag blir gladare!

Efter alla dessa mörka dagar med blött snöregn och blåst och djävulskap så behövs det verkligen en solig dag!
Jag har inte haft någon ork eller livslust den senaste tiden...

Idag vill jag hylla solen och ljuset!
image30

Sova på maten

2007-11-06 / 19:21:09
Vad har vi gjort?

Älsklingen och jag har precis vaknat från en middagslur som inte alls var nödvändig!
Så nu är man skittrött plus att man kommer ha problem att somna ikväll... grattis Ingela.

Det är mörkrets fel... jag blir så himla trött av mörkret. 


image29
Ikväll är det Ugly Betty och Desperate Housewives! Fett med nice!
Hon är vacker hon America Ferrera!
Dagens visdomsord:
Att alltid vara en liten smula barn, det är att vara verkligt vuxen.

Jevgenij Jevtusjenko 
 

AAAAAAAAAAH!

2007-11-06 / 12:05:12
Är på skolan och har ångest över allting!!!

Ångest över alla arbeten jag inte har gjort i skolan!
Ångest över att jag inte vet vad som händer när terminen är slut!
Ångest över att jag inte tränar, att det är stökigt hemma osv...

Jag måste få någonting gjort så att jag slipper all denna ångest!
Den väger så jävla tungt på mina axlar, jag orkar inte mer!

Skön dag

2007-11-05 / 22:19:39
Har inte varit en speciellt spännande dag, men däremot skön.

Jag och älsklingen var och veckohandlade på dan.

Det blev spagetti och köttfärssås till middag.

Sen blev det en massa myyys, han har jobbat hela helgen, så vi hade lite att ta igen ;)

Jag har också förhandsbokat Guitar Hero 3, så det kommer någon gång i slutet av månaden, släpps inte förrän 23/11.
Ska bli grymt roligt med nya låtar!

Vi åt fruktsallad på kvällen, mums mums!
Äpple, banan, vindruvor, honungsmelon och hallon... gott och nyttigt!

image28

Halloween-fotosession

2007-11-04 / 16:13:02
Min älskling gjorde en fotosession med mig innan jag åkte på festen!

     

Försökte se läskig ut men det gick väl sisådär ;)

Tokrolig helg!

2007-11-04 / 14:58:47
Helgen har varit mycket trevlig!

Det började med halloweenfest i fredags...

    

Klockrent på mittenbilden då ögonen lyser röda!!!

Vi hade mycket kul! Körde ölspel, dansade och hade allmänt trevligt!

Sen på lördagen åkte jag och Emma hem till mor och far i överkalix... vi åt en massa god mat och gjorde lite hyss! Kan tyvärr inte skriva om det i bloggen då det är "kind of" olagligt! Hehe! 
Hursomhelst så hade vi det hur bra som helst!


Idag är det dags att komma tillbaka till verkligheten och inse att jag har matteprov på onsdag och ska läsa en hel bunt med texter till nationellt prov i Svenska B och Engelska B till på tisdag... suck!
Halloweendräkt

2007-11-01 / 15:15:08
Imorgon är det halloweenfest! Wee! Det ska bli sååå kul! Att bara få klä ut sig är ju halva nöjet!

Jag har bestämt mig för att klä ut mig till mumie!
image19

Jag var och köpte tyglim och  vitt tyg som jag ska remsa upp... och sen ska jag bara låta fantasin flöda!

Var på Barnens Hus och kollade dräkter idag... men dom hade inte mycket att erbjuda kan jag säga, så det blir till att göra kostym själv, som jag gjort alla andra år! 

Jag har varit vampyr(2 gånger), "glittermänniska", svart ängel, pirat och tjuv.
Som svart ängel kom jag 2:a i en kostymtävling, så det var skoj!