Vill ha!

2008-09-01 / 11:31:20


Älskling, till min 25årsdag önskar jag mig bara en sak! Och det är ett fint namnsmycke i silver med ditt och bebisen namn på.

Kolla in t.ex http://www.alskadebarn.se/ Jättefina smycken!
Kommentarer!
Postat av: Lisa

Hejsan :D

Jo de är bara bra med mej och magen, börjar känna mej riktigt tjock och klumpig nu. Hur är de själv, allt bra eller ? När har du BF?

Kommenterat - 2008-09-01 / 20:39:19  | URL - http://karolinalisanilsson.blogg.se/
Postat av: Nathalie

:-)

Fint halsband, jag ska nog också önska mig ett sånt, haha, blir nog dock i julklapp :D



Jo,då. Kroppen är lite risig fast man står ut! Man har ju ngn som får en att lysa som en sol dagarna långa ;) Mådde bäst första dagarna, då kände jag inte ens att jag fött barn, men nu sista dagarna har det börja kännas i bäckenbenet och så att det faktiskt harkommit ut en bebis där. Men man överlever! :-)

I övrigt så går det väl fint, hon har käkat upp halva ena bröstet känns det som, ha ha. Så jag ammar henne bara på det ena, det andra får jag pumpa ur tills det läkt ordentligt då det är sårigt och jävligt. (Ursäkta äckelvarning kanske!) Men så är det att bli mamma :P



Hur går det för er? Jag tycker ni ska få era bebisar allihop :)

Kommenterat - 2008-09-01 / 21:08:53  | URL - http://varforstabebis.blogg.se/
Postat av: Lisa

oj ja de är då inte länge kvar ! vad spännande :D

Ja jag längtar också jätte mycke tills våran lilla skrutt kommer, i dag är exakt 2 månader kvar för oss +-2 veckor de vet man ju aldrig :)

Nä vi ville veta vad de var för kön men BM kunde inte säga exakt vad de var, fört sa hon flicka och sen pojke. Men jag är rätt säker på att de är en pojke. Vet ni vad de är för kön ?

Kommenterat - 2008-09-02 / 14:11:53  | URL - http://karolinalisanilsson.blogg.se/
Postat av: T H E R R E fotoblogg

Finns en tjej som har en blogg som gör jättesöta namnsmycken, hon har gjort åt mig o min dotter. Det är dock inte silver o tunnare bricka, men snyggare kedja o betydligt billigare! ;)

Kommenterat - 2008-09-04 / 06:14:50  | URL - http://therre.blogg.se/
Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: