Min första Mors dag

2009-05-31 / 20:36:26
Grattis till mig och alla andra mammor, idag är det vår dag!

På morgonen överraskade Texas och Fredrik mig med en present... nämligen en shakti-matta!



Har aldrig haft en tanke på att skaffa en sån men nu efter jag har provat den så är jag frälst! Jag blev så väldigt skönt avslappnad, wow säger jag bara. För en gångs skull SOV jag en stund på eftermiddagen, och det var ju efter jag hade klivit av mattan... mmmm.

Efter morgonbestyren så åkte vi till Björks och firade farmor på morsdag. Vi fikade gräddtårta med jordgubbar och sedan gick jag, Fredrik och Texas på en promenad runt Björks. Oj vilket väder! Runt 30 grader i skuggan, riktig sommarvärme!

Sen blev det en sväng på Kvantum innan vi åkte hem och tog siesta. ;)

Grillade fläskfile till middag som vi åt utomhus och fick sen besök av Karro och Aro.

Vilken jättebra dag vi har haft idag, kunde inte bli bättre. =D
 
Nu ska jag och Fredrik ut och måla för nu har Texas precis somnat.


Lördagkväll...

2009-05-30 / 22:21:27
Men åååh vad less jag blev över att Ellenor vann Robinson!!! Stängde av tvn på en gång. Jaja nu är Robinson över för denna gång... det är inte många tv-program jag följer, nu är det bara DH men det slutar väl när som helst det med. Måste säga att jag ser väldigt lite på tv. Och inte blir det mycket datornötande heller. Kanske ett tecken på att sommaren har kommit? Men det är bara skönt! Jag älskar att vara ute!

Är det bara jag som är superpigg på kvällarna och måste TVINGA mig i säng varje kväll?

Kalas, finväder och sjukstuga

2009-05-30 / 19:50:47

Idag har vi varit i Älvsbyn och firat min mormor som fyllde år igår. Det bjöds på god smörgåstårta, marängtårta och en massa trevligt sällskap.
Texas hade fått lite feber på morgonen men var annars pigg och glad så jag tyckte att han skulle orka med kalas och det gjorde han. =)

När vi kom hem från kalaset så gick vi direkt på promenad eftersom Texas ändå skulle sova... helt sjukt vackert väder! Oj så jag njöt! Men mer utevistelse än så blev det inte idag eftersom lilla hjärtat blev sämre och behövde få vara inne... han har hostat och haft feber. =(  Och efter han hade sovit lite middag så hostade han så han spydde upp hela middagen i sängen. Så det var bara fort fram med baljan och tvätta honom och sen kasta kläderna och sängkläderna i tvättmaskinen. Stackars liten.

Nu har jag precis grötat, suppat och lagt honom för natten. Och själv sitter jag och inväntar Robinson-finalen. Vet inte riktigt vem jag hejar på... jag hejade ju på Erik men då åkte ju han ut förra veckan. Men kanske Jarmo då? Han är ju en sann överlevare! Käkar allt som kryper omkring i sanden haha!

Fredrik är på firmafest och har varit borta större delen av dagen. Måntro när han kommer hem och vilket skick? Spelar mig ingen roll... hoppas han har/får det riktigt kul ikväll!


Peace

Fredag

2009-05-29 / 10:38:59
Och VILKEN fredag! Superfint väder! Fredrik kommer hem kl 13 och är sen ledig till på torsdag... det är så härligt att ha han hemma, och nu är det inte länge kvar tills han får semester i närmare 7 veckor! Denhär sommaren kommer bli den bästa sommaren ever! Inte för att vi har något speciellt planerat utan snarare för att vi har vårat underbara lilla barn att spendera den med. Det är LYCKA!

När Texas vill sova lunch tänkte jag lägga honom i vagnen och gå Långnäsrundan(som tar ca 1 timme) och sen blir det styrketräning. =)

Sen blir det mer utevistelse, eventuellt lite husmålning och så ska vi en sväng till Storheden och handla mat inför helgen.




Mamma älskar dig

Kvällssol

2009-05-28 / 21:27:13
Ja det blev ju fint väder ändå, vilken tur att jag sparade promenaden till kvällen. Nu känns det att värmen är påväg. =)

Jag och Texas har haft en mysig dag hemma... egentligen skulle vi åka och fika i Rutvik men precis när vi skulle lämna gården så går bilen sönder, trist... jag hade sett fram emot att träffa brudarna. Men tur i oturen att bilen gick sönder hemma och inte mitt i trafiken.

Emma kom förbi på eftermiddagen efter att hon hade arbetat i Älvsbyn, det var trevligt med lite sällskap!

Efter kvällspromenaden så fick Texas bada...




Snyggingen




Duktig

2009-05-28 / 12:46:55
Jag tycker faktiskt att jag är duktig... har den senaste veckan varit väldigt duktig på att äta nyttigt och jag har knappt ätit nå med socker i. Någon form av träning har jag gjort varje dag, cykeltur, långpromenad och styrketräning. Hade så gärna velat ta mig ut idag också fast det blåser... bara klä på sig och barnet ordentligt. Jag VILL ut och röra mig!

Och mitt sockerberoende är som bortblåst, trodde ju aldrig att det skulle gå så fort fast om jag tänker efter så hade jag inte så starkt sockerberoende.
Ser man bara till att äta en frukt eller kanske ett hårdbröd när man blir lite sugen så brukar det funka finfint. Och ibland räcker det med bara ett glas vatten.
Och det är väldigt sällan att jag äter någonting alls efter middagen, jag går och hinkar vatten istället.

Och det bästa av allt är ju att jag redan ser resultat! Magen är plattare och jag MÅR kanonbra och känner mig pigg! Bara det gör ju att jag vill kämpa på ännu hårdare och se MER resultat. =D


Lite shopping

2009-05-28 / 12:06:09
Igår var lilla familjen iväg till Storheden och shoppade lite...



Sommarkläder till gossen




och till mamma


Jag fick mig även 2 välbehövda bh:ar med tillhörande trosor och pappa fick ett gäng strumpor.



Sen så köpte vi 10l vit väggfärg och satte igång och målade i Texas rum.




Värmebölja

2009-05-26 / 16:27:31
Har ni hört att det blir värmebölja om några dagar? NICE! Måste dock införskaffa lite sommarkläder åt hjärtat... kanske att man skulle åka in till staden någon dag...

Idag har vi haft finbesök av bondjäntorna och det var trevligt! Vi började dejten med en härlig promenad(som vanligt) och sen fikade vi kycklingmackor och havrerutor innan vi satte oss på golvet och lekte med barnen och surrade på. Vi bestämde oss för att ha en vinkväll snart och det blir nog skitroligt! Skönt att lämna barnen med sina pappor och njuta av ett par glas vin, kanske någon drink och en massa gott att äta! Vi tänkte köra knytkalas-style och det är ju kanonbra! Förhoppningsvis blir det helgen innan midsommar om alla pappor är lediga då.

Gräsmattan har jag klippt(framsidan iallafall) för första gången i år... och doften av nyklippt gräs är verkligen en doft av sommar. Det är så otroligt vackert nu när det är så grönt och fint överallt. Jag NJUTER!

Bröllopsform

2009-05-24 / 22:12:07
Jag kämpar för att komma i bröllopsform... jag har alltid sagt att när jag gifter mig ska jag vara i mitt livs form och det löftet till mig själv kommer jag inte att bryta. Jag har ca 6kg att bli av med för att nå mitt mål + att jag vill bli mycket fastare i hela kroppen och magen ska bli platt som en pannkaka. ;)

Idag gick jag(trots det tråkiga vädret) till Ica i Antnäs och tillbaka, det var riktigt skönt trots att det regnade lite på ditvägen. Luften var så frisk att andas!

I övrigt så tänker jag på vad jag sätter i mig men jag har inga som helst förbud för det funkar inte alls på mig! Jag har ätit väldigt lite gotta i veckan och läsken + sockerbiten i teet har jag slutat med. Annars försöker jag äta mat med långsamma kolhydrater och minimalt eller inget socker... jag börjar så och ser hur långt det räcker till... går jag ner dåligt i vikt så får jag försöka äta ännu "nyttigare".

Banta kommer jag INTE att göra... inte heller gå på någon strikt diet. Jag tror nog att träning och motion är bästa sättet att nå mitt mål.

Finsk Tango

2009-05-23 / 14:57:22
Igårkväll när vi satt och kollade på lite nyheter kom ett inslag som handlade om finsk tango och Texas blev helt fascinerad! Haha! Ja han är ju för söt!


Texas kan ju numera sitta! Duktiga killen! Det tar sin tid att lära sig att sitta när man har en sån liten stjärt. ;)


Trollunge


Alltså "sitta" har han ju kunnat i typ 2 månader(eller mer?) men inte längre än 30-45 sekunder innan han har druttat omkull... nu sitter han ju inte klockrent så man kan lämna honom men han kan iallafall sitta länge. =)



Tack!

2009-05-22 / 10:12:30
Tack för alla grattis! Ni är ju för söta! =D

Vi har lugna hemmadagar i Alvik och det har vi tänkt fortsätta med hela helgen. Fasaden behöver skrapas färdigt så vi kan börja måla någon gång. Trädgården är nästintill färdigkrattad så det känns riktigt skönt. Texas rum har hamnat lite på is, dels för att jag inte vet vilka färger vi ska ha på fondvägen och dels för att utsidan av huset MÅSTE bli färdigt snart... det är bra och måla innan det blir för varmt ute.

Idag ska vi dock iväg en sväng och handla mat för helgen och kika förbi hos Emma en sväng... ska bli kul att se deras nya vardagsrum! =D

Nu kallar barnet... mitt älskade lilla underbara barn!

Bröllopsklänning

2009-05-22 / 10:03:14


Kanske en sån här fast med ljusrosa band istället? Vad tycker ni?

Passar nog super på ett strandbröllop och priset var superbra!

Jag har ju inte tänkt köpa någon "riktig" bröllopsklänning...

Hemligheten

2009-05-20 / 16:33:04
Drömmar...



...dom flesta av oss har nog någon gång dagdrömt om att få gifta sig på en vacker strand i solnedgången till ljudet av turkosa vågor som skvalpar mot en benvit sandstrand...

...för oss blir detta verklighet. I november åker vi till Karibien och gifter oss på en av världens vackraste stränder på underbara paradisön Aruba.








När jag trodde att livet inte kunde bli bättre och att jag omöjligt kunde bli lyckligare än vad jag redan är...


Tack till världens bästa mamma och pappa för den generösa bröllopspresenten som gör vår resa möjlig, det hade aldrig gått utan er!
Jag älskar er så mycket!


Inte kan jag hålla mina hemligheter för er allt för länge. ;)


Fjärilar

2009-05-20 / 10:03:01
Åååååh kan detta vara sant?!? Magen är så full av fjärilar så jag kan knappt sitta still! Snart så out:ar jag min hemlighet... ;)

Idag ska jag och Texas promenera med Annika och Alice, sen vankas det fika hemma hos Annika och då joinar även Cecilia och Lilly oss. Trevligt blir det. :)


Ha en bra dag i solen!


Tankar

2009-05-19 / 22:48:00
Sitter och funderar massor nu så jag vet inte om det är någon ide att gå och sova? Jag kan inte sova när jag har tusen grejer som jag funderar på i skallen.

Dagen har iallafall varit bra. Lilla familjen har tagit det väldigt lugnt... började dagen med sovmorgon(Texas sov till 10!!! och mamma till halv 10 ;P)... på eftermiddagen var vi ute och krattade och på kvällen så badade vi bastu alla tre, väldigt skönt att ha dagar då man inte har något inbokat.

Fredrik åkte till jobbet nu ikväll och jobbar lite övertid, så han kommer inte hem förrän på torsdag morgon och det är ju jättelänge tills dess. :( Men efter det så är han ledig en hel vecka så det har vi att se fram emot. :)

En bild kan jag bjuda på...


Texas flyttar på sin matstol :P

Mammasemester

2009-05-18 / 22:16:43
Idag har jag varit på stan utan barn och det var skönt! Jag mötte upp Soppa(+barn), Marie(+barn), Linda och Malin vid 12tiden och vi gick och kollade i affär och sen lunchade vi på Mat & Prat. Jag tog en kycklingsallad(så klart) och var duktig och köpte Loka till den istället för cola. För jag hade tänkt sluta dricka läsk nu ett tag famöver för det klarar jag mig lätt utan. Fika och godis däremot klarar jag mig INTE utan men jag försöker verkligen trappa ner.

Nu ikväll har jag och mamma smidigt lite planer... men vad får ni inte veta! Usch vad jag HATAR när folk skriver om hemligheter utan att berätta vad och nu gör jag det själv haha! Men ni kanske får veta vad det är här framöver, vi får se. ;P

Vårt paradis

2009-05-17 / 17:11:45
Tänk att jag, Fredrik och Texas har vårt alldeles egna paradis här på jorden. Jag trivs så fruktansvärt bra här nere på ängarna i Alvik, det är helt fantstiskt att bo här! Och att få möta våren på landet för första gången på tio år är så underbart!



Idag plockade vi fram picknickfilten och låg ute och mös och busade i vackervädret

Nu ska jag äta upp min väldans goda tacogratäng sen åker vi till Soppa på TW-party.


Hejs

Tidsoptimist

2009-05-16 / 09:21:45
7 månader har gått sen jag blev mamma... och på dessa 7 månader har jag ännu inte lärt mig hur mycket mer tid allting tar när man har en bebis att ta hand om. Kommer jag ALDRIG lära mig?!? :S

Nu har jag iallafall kopplat av efter gårdagens FULLSPÄCKADE schema och idag tar vi dagen i ett mycket lugnare tempo, skönt!

Dejten var supermysig och jag och Fredrik kände oss som "ungdomar" på nytt. Först åkte vi på resturang Luleå på Kulturens hus och åt riktigt god grillbuffe, sen åkte vi runt på stan och svängde förbi Bergviken och kollade på syrrans nya fina lägenhet. Och dejten avslutades med bowling på Tuna, och jag är sjukt kass på bowling haha! Får hålla mig till Wii-bowling hädanefter! ;P
Fredrik sa att det kändes lite konstigt att inte ha någon att pilla och busa med på kortsidan av bordet(på resturangen)... men samtidigt en skön paus från "mat och sov klocke-livet".

Nu piper mitt fina lilla hjärta som går i gåstolen så nu ska jag kila.






Nä jag hinner inte!

2009-05-15 / 14:35:23
Jag hinner ingen ingen ting! My gaaad!

Steg upp 20 i 7 och började stöka... lagade middag till mamma och pappa som ska vara barnvakt ikväll medans jag och Fredrik åker på dejt. Åkte till Bjurs och hängde gäng med bondjäntorna... det blev promenad, supergod sallad och efterrätt och trevligt surr.

Nu har jag precis gjort iordning efterrätt åt mor och far(det är nice att vara barnvakt här förstår ni ;)) och nu ska jag städa till lite, dammsuga, duscha och göra mig vacker. Samtidigt som jag tar hand om vackerbarnet.

På återseende!

Hojta

2009-05-13 / 13:09:56
Hojta om ni känner någon som bor i USA som möjligtvis vill tjäna en liten slant!

Jag har hittat något som jag bara MÅSTE ha! Ja ibland blir jag helt besatt av grejer... i detta fallet ett par skor.

Och inte skickade dom jävlarna paket utanför Amerika. Hmf.

Tidig morgon

2009-05-13 / 07:06:43
Idag vaknade Texas halv 6 och ville ha välling. Jag gick till köket och muttrade för mig själv att han är ju faktiskt 7 månader nu, hur länge till ska han äta på natten?! Ja för halv 6 är ju fortfarande natt för Texas eftersom han "alltid" sover till minst halv 8.
Och jag trodde att han skulle klara sig hela natten eftersom han fick välling när jag gick och la mig kl 23 igår, men nej.

Så jag blev irriterad... dock inte på Texas utan på situationen. Är han hungrig så är det ju klart att han ska få mat... och jag vill att han ska få bestämma själv när det är dags att sluta äta på natten.

Tyckte att det var lika att kliva upp då så jag får lite egentid nu på morgonen, och så tänkte jag att det är bra att jag stiger upp tidigt så jag kan gå och sova tidigare på kvällen. För som det är nu är jag jättepigg sent på kvällen och har svårt att somna. Men jag får ju ingenting gjort då på kvällen utan sitter mest framför dator och tv.
Men däremot om jag stiger upp och är vaken på morgonen istället när Texas fortfarande sover så blir det mycket mer gjort. Dagen blir ju så mycket längre.
Så jag har hunnit plocka lite, diskat och vattnat blommorna. Och nu är det dags för frukost i lugn och ro.


Ha en bra dag!

Barntapet

2009-05-12 / 22:30:51

Solvej från Sandberg



Nova från Sandberg



Milton från Sandberg




Tapeten som jag HELST skulle vilja ha finns inte längre!!! Vilken grym värld vi lever i!


Tapet från Midbecs kollektion Just delicious som har utgått...


VILL HA! VILL HA! VILL HA! Tapet från Midbecs kollektion Zazoo som också har utgått... jag ÄLSKAR hela den kollektionen!

För övrigt så är jag en riktig finsmakare vad gäller tapeter och köper precis den tapet jag vill ha utan att bry mig om prislappen... och tyvärr så har jag rätt dyr smak så det är sällan jag hittar en tapet under 500kr.

Märket MIDBEC är min favorit! Fondväggen både i vardagsrummet och sovrummet är därifrån.

Det slutar nog med att vi MÅLAR ränder vågrätt? i olika bredder i precis de färger vi vill ha... för vi var på FYRA olika ställen i måndags och kollade men hittade inte tapeten med stort T.




Blöja x 2

2009-05-12 / 15:36:53
Det gick bra på Sunderbyn... dom hittade ingenting som var konstigt/onormalt på varken röntgen eller när dom klämde och kände på honom. Såå skönt att höra! MEN vi blev ändå rekommenderade att sätta på honom en extra blöja utanpå den vanliga blöjan för att ena benet(höftleden???) skulle få vila. Och detta ska vi göra i HELA 3 MÅNADER! Jättebra timing också att det är SOMMAR just dom 3 månaderna... hmmm inte så roligt kanske. =/ Jag kommer då att skippa extrablöjan dom dagar det är för varmt ute.

Såhär i efterhand så förstår jag ändå inte varför det är nödvändigt då dom inte hittade något fel på honom? Frågorna dyker ju oftast upp då man har fått smälta det hela. Men jag får ta reda på det så jag slipper grubbla.

Kanske ska berätta för dom som inte vet att anledningen varför vi fick åka till sunderbyn var för att barnläkaren på 6-månaders kontrollen tyckte hon kände att det "knäppte till" i höften när hon undersökte honom. Då vet ni. :)

Fullt upp!

2009-05-10 / 21:52:40
Som vanligt... jag ligger EFTER som fan! Jag hinner inte blogga, hinner inte städa, hinner ingenting av alla miljoners grejer som jag vill/behöver göra. Måste nog sänka kraven en aning om det ska bli något gjort!

UPDATE:
I fredags åkte jag, Texas, Sofia och Rox på värsta spontana turen till Finnlandet och Ikea, så nu har Texas varit utomlands också. ;) Det var supertrevligt och roligt! För övrigt så blev Texas 7 månader den dagen... och Rox blev kallad flicka 2 gånger inom loppet av 5 minuter hahahahahahaha! ;D

På lördagmorgon åkte vi till stugan i Överkalix och stannade till idag. På vägen hem stannade vi hos familjen Barsk och åt middag och såg hockey.
Nu ikväll har jag sett en dokumentär och bastat. Har precis också kollat igenom alla olästa blogginägg på Bloglovin och det var ju ett par stycken!

Förkyld är jag men inte så det är jobbigt iallafall, men det är väl så när man är en hårding. ;P

Förlåt om jag inte hinner svara på kommentarer... det kommer.

Ullis - Skicka ett mail så kan vi diskutera vidare där. [email protected] eller lämna mailadress i en kommentar så kontaktar jag dig.

Imorgon ska vi till Sunderbyn och kolla Texas höft, och jag kommer att grina ihjäl mig om han får skena... så håll en tumme för hans skull!

Bra dag

2009-05-07 / 21:19:27
Idag har vi haft ännu en bra dag! Efter morgonrutinerna var avklarade så åkte jag och Texas till Storheden där vi mötte upp Sofia. Först gick vi på Lindex och kollade sen gick vi vidare till Inter Sport och sist men inte minst tog vi en mjukglass på Ica Maxi. Årets första för min del, smaskigt. :)

Sen åkte vi hem till Sofia och matade våra barn och så bestämde vi oss för att knalla ner till Ida. Jag fick låna snyggvagnen av Sofia och nog blev jag sugen på en ny vagn alltid! ;)
Ida var ute i trädgården och krattade med sin fina barnaskara, och vi satt ute och hade det trevligt och surrade på.

Kom precis och tänka på varför Sofia inte jobbar som försäljare? För hon KAN detdär med att få folk köpsugna... oj oj oj, du skulle lätt bli säljchef efter typ ett halvår "på golvet". ;P

Nu sitter jag och fikar supermumsiga varma mackor och dricker kvällsthe. Snart är det nog dags för sängen. Ska bli skönt när Texas börjar sova i eget rum så man kan ligga och läsa en stund innan man somnar... jag hoppas han KAN/VILL sova i eget rum... nu har iallafall Fredrik isolerat och spacklat färdigt så nu ska vi måla och tapetsera vilken dag som helst, det var ju bara detdär kruxet med att hitta tapet... hmm.

God natt hattifnatt.

Tröttmössa

2009-05-06 / 19:59:18
Nu är jag trött i mössan efter dagens äventyr... har inga planer för morgondagen, kanske blir det en sväng till Lindex på Storheden kanske inte. Fredrik jobbar dagtid iallafall. Fredagen är också blank och då måste jag ta mig ut och göra något för då jobbar Fredrik dygn. Sen åker vi till stugan på lördag, ska bli härligt.

Tugg-mojängen har jag köpt på Ica Maxi och den kostar 79kr. Då vet ni. ;)




På äventyr i Piteå

2009-05-06 / 19:52:32
Oj vilken rolig och trevlig dag vi har haft idag! Superduper!

Kl 9:15 möttes vi bondjäntor+barn upp i Antnäs och brummade sedan vidare till Öjebyn och badade i varma poolen, det gick väldigt bra och alla barnen var nöjda och glada så vi plaskade på i en halvtimme innan vi gick upp och duschade. Sen åkte vi in till Piteå och gick på stan till halv 4, tiden sprang verkligen iväg.


Alice och Texas fick inspektera golvet medans deras mammor bytte om



Bada bada



Nybadade



Texas myser i bastun



Texas och Alice väntar ännu en gång på sina söööliga mammor



Vi åt god mat på Pentryt, 4 av 5 tog schezuan kyckling men det är ju så gott! ;)
Vi fick för övrigt sitta i "eget rum" så vi skulle rymmas med alla barnvagnar. Vaddå VIP? ;P



Regn hindrade oss inte från att strosa runt på Piteås gator, fast mest var ju inne i butikerna och strosade. ;)



Vi fikade gofika i Piteås galleria



Texas var jätteduktig hela tiden! Efter badet sov han gott i vagnen i 2 timmar så jag fick äta lunch och kolla i affärer i lugn och ro. Och efter fikat ville han sitta upp och titta sig omkring i grannstaden. Sötgurkan!

Texas hud blev inte ett dugg irriterad av kloret, så himla skönt! Då kan vi åka och bada många fler gånger... nästa gång tänkte vi att pappa ska följa med, och jag känner på mig att det inte kommer dröja länge tills nästa gång. :)





Tisdagen

2009-05-05 / 18:35:54
Ja som sagt så blev det en del shopping idag, dock det mesta från nätet... jag ÄLSKAR att nät-shoppa! =D

Badbyxorna åkte jag och köpte på Storheden förut idag för imorgon ska vi nämligen på heldag i Piteå med bondjäntorna! Först till Öjebyn och bada i varm pool och sen lunch och shopping i själva stan... kommer bli hur kul som helst! Första gången Texas badar i badhus dessutom, nu hoppas jag VERKLIGEN att Texas hud tål kloret så vi kan åka fler gånger.



Texas nya pryl


Hmmm vad är detta?


Gott gott!

Han tycker jättemycket om den och kan roa sig lätt en halvtimme med denna smarta uppfinning!

Och för er som inte vet vad det är så kan jag berätta att det är en mojäng som man sätter bitar av frukt eller grönsaker i som barnet kan äta utan att sätta i halsen. Fiffigt va? ;)

Idag fick jag till och med fylla på med fler äppelbitar för han åt upp allt! :)



Shopping

2009-05-05 / 16:48:42
Lindex Shop Online - Badbyxa med plastad insida
Badbyxa från Lindex(Bild från Lindex Shop Online)




Avanti moving light i färgen svart/lime




Hot mama beach -09




Och sist men inte minst..... det jag har sagt att jag ALDRIG någonsin skulle köpa:


Fast i ljusrosa(hittade ingen bild på de ljusrosa)!

Kan dock tillägga att ni INTE kommer se mig bära dessa "skönheter" på stan. ;P

1-3 Maj

2009-05-03 / 22:36:30
Oj oj oj vilka fantastiska, roliga och underbara dagar vi har haft! Inte har man ens ägnat en tanke åt att sitta vid datorn så jag ligger efter en aning i bloggandet... men jag tar det lite kortfattat iallafall, bättre än ingenting. ;)



1 Maj - Fredag


Dagen spenderades utomhus från morgon till kväll, vilket underbart sommarväder! 20 grader i skuggan mitt på dagen och halv 7 på kvällen så var det fortfarande 17,5 grader. Oj vad vi njöt att värmen! Fredriks familj(minus Josse) var och hälsade på och vi satt ute och fikade nybakad sockerkaka i finvädret.


En STOR groda kom på besök i trädgården...


...och jag ropade över grann-barnen att komma och kolla, det var den största groda jag någonsin sett(i det fria) faktiskt.


Efter en god grillad middag som vi åt på baksidan i kvällssolen så fick Texas ligga på bordet och leka en stund... han hittade ett väldigt intressant hål. ;)


Lyfter på rumpan gör han då och då.


Solstrålen



2 Maj - Lördag

Smörgåstårtetillverkning hela förmiddagen och fram till kl 2. Denna gång till Idas son Harrys dop. Sen en snabb dusch och lite piff innan jag åkte till Rutvik på fest! Världens bästa Sofia fyllde ju 30 år! Grattis vännen! =D


Lax och räkor


Skinka, ost och rostbiff


Denna dag kom en storsbov på besök i trädgården


Party party


Singstar


Maries strul för kvällen ;P


Soppas junta(några utav dom...)




3 Maj - Söndag

Mys med familjen, en tripp till Storheden och Tradera-paket-inpackning. Skönt med en lugn dag efter några dagar med högt tempo.













Valborg

2009-05-01 / 16:02:02
Valborgsfirandet var kanontrevligt! Kvällen började med att vi gick över till Annika, Fredrik och Alice och tog en fördrink. Sen gick vi allihopa till grannskapets majbrasa och festade vidare hela kvällen lång. Texas var vaken ett tag men somnade sen för natten i vagnen vid 21 kanske. Vid 23:15 gav jag och Annika upp och gick hem och la oss med våra småttingar och grabbarna festade vidare ett par timmar till.





Brasan tänds


The majbrasa is on FIRE


Brasan har brunnit ut men...


...folket festar vidare ;)


Fredrik muckar med kidsen