Skönt

2009-02-12 / 18:37:27
Haha! Vad skönt att höra att det inte bara är vi som är totalt oromantiska.  ;D

Vad har vi haft för oss idag då? Jo vi var på mamma-fika hemma hos Cecilia och Lilly, trevligt. Jag och Texas åkte hem lite tidigare än dom andra för han var så missnöjd(antagligen övertrött eftersom han har svårt att komma till ro och sova när han är borta hemifrån).

Mamma Larsson är sjukt trött men kan fan inte komma till ro och sova på dagen så jag har fått avlastning nu ikväll av Texas farmor och faster. Att inte ha fått sova ordentligt på hur många veckor? tär verkligen på mig.

Nu ska jag lägga mig på soffan och dra täcket över huvudet och fantisera om hur det känns att få sova en hel natt. Min önskedröm nr 1.

So long suckers!
Kommentarer!
Postat av: Alexandra

Hej

Ska ha Gangstar Party den 20:e kl 18 om du är sugen komma(om du är uppe eller så). Du får gärna ta med dig nån. Kläder som passar både kille och tjej som går att matcha i nästan en evighet. Kolla in www.gangstar.se men kläderna är mycket roligare i verkligheten än dom ser ut på hemsidan.

Kram

Kommenterat - 2009-02-12 / 19:16:15  | URL - http://alexgumman.blogg.se/
Postat av: Cecilia

Ja inte är det konstigt att man blir lite lättretlig och ledsen ibland när man inte fått sova en hel natt på flera månader!



Va bra me tutten! Ta gärna med den imorgon till Lisa om du vill :)

Kommenterat - 2009-02-12 / 20:39:39  | URL - http://ebbacecilia.blogg.se/
Postat av: Wifie

Gud, jag hr inte sovit mer än tre timmar per natt på lääänge nu.. Tänker hela tiden hur fan jag ska orka amma ett halvår.. Jag vill sova en hel natt nån gång!

Kommenterat - 2009-02-12 / 22:13:21  | URL - http://thewife.blogg.se/
Postat av: Pia

Ja, det här med sömn och småbarn verkar inte riktigt gå hand i hand:) Men jag ska inte klaga. Meja somnade 21, åt klockan 4 och sover än. Jag är uppe frivilligt för jag var pigg nu när jag vaknade och kunde inte somna om Haha. Typiskt! Men rätt skönt med lite egentid!

Kommenterat - 2009-02-13 / 06:34:29  | URL - http://piasandberg.blogg.se/
Postat av: Wifie

Det låter väldigt väldigt skönt.. Vi har ju ersättning hemma också "ifall att".. Så kanske man ska ta och sova en hel natt någon gång? Men jag undrar hur brösten mår av det haha. :D

Kommenterat - 2009-02-13 / 09:45:00  | URL - http://thewife.blogg.se/
Postat av: Beatrice

Hehe ja de kanske har pratat ihop sig. "Nu ska våra mammor minsann inte få sova" =P. Hehe nej kanske inte. Men jag undrar varför inte Lukas tycker det är lika skönt att sova som mig..



Vi får nog skärpa oss och inte vara så "duktiga" på dagen, utan låta disken och tvätten stå, och ist lägga oss och vila medans den lilla sover..

Kommenterat - 2009-02-13 / 10:00:01  | URL - http://nilssonosback.blogg.se/
Postat av: Nathalie

det var inte uvi, tog en påse vi fick tejpa på skruttan (stackars nova ha ha), så tog vi urinprov, men visade inget, får se om det går över :/



Sovit ngt inatt?

Kommenterat - 2009-02-13 / 13:51:36  | URL - http://varforstabebis.blogg.se/
Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: