*Ahhhh*

2008-02-28 / 15:04:45

Nu är jag ledig ända fram till klockan 9:00 på måndagmorgon då jag har datakurs... såå härligt!

Helgens planer så här långt:

Fredag efter lunch: Barnvakt åt Wille
Fredag kväll: Tillaga varma köttbullsmackor

Lördagkväll: Melodifestivalen


Inte speciellt mycket planerat men ändå så härligt att få göra vad man vill med sin tid.

Nu är det dags för att få något i magen...

Yoggi Samoa

2008-02-27 / 16:56:08

Är i särklass den godaste yoghurten som existerar på planeten Tellus. SMAKA DEN!

Men akta er för den är beroendeframkallande... det vattnas i munnen bara jag tänker på den *Ahhh*.


Arla beskriver den såhär:

"Långt bort på en Söderhavsö finns kanske en frukt som heter Samoa som smakar persika, mango, annans, passion, kiwi och melon...? Tills vi hittar den få vi göra den goda blandningen själva." 

Det är ju fantastiskt

2008-02-25 / 19:59:50
att jag har en skara trogna läsare som läser min blogg trots att jag inte har något intressant att skriva! Fan vad jag gillar er!

Jag ska bjuda på lite smaskigare läsning inom en snar framtid så "hang in there"!



Bilder från i lördags:

   

Snål

2008-02-25 / 17:25:32
Herregud vad jag varit snål med bilder den senaste tiden! Det ska bli skärpning med det!

Radhusbiff

2008-02-25 / 17:23:39
blir det till middag idag! Ni vet väl vad det är för någonting?  =)

Praktiken gick bra... älsklingen hämtade mig när jag slutade och vi åkte och handlade mat för ett par dagar.

Nu ska jag hjälpa honom med maten... han är världens bästa, jag måste bara säga det! Världens bästa, jag älskar honom gränslöst!

Sjukt trött

2008-02-24 / 21:12:04
Har varit onaturligt trött hela dagen så det blir att gå och lägga sig nu. Klockan ringer 05:30. Ångest. Jag visste inte hur bra jag hade det när jag var "ledig"(skola en gång i veckan)... JAG VILL VARA HEMMAFRU!

Söndag

2008-02-24 / 12:00:47
Känns skönt med söndag... bara få slappa och ta det lugnt.

Middag på Björks(Fredriks föräldrar) idag, nice!

Middagen igår blev lyckad... Fredrik blev full, fast det är rätt kul för han blir så svamlig hihi! Vi kollade Melodifestivalen och sen körde vi Singstar det var kul!

Jag känner inte för att skriva nu så vi hörs senare.
 

Lugn kväll

2008-02-22 / 22:03:44
middagen blev lyckad, som alltid. Det blev laxfile, pressad potatis, ångkokta rotfrukter och 2 kalla såser. Gott och nyttigt!

Vi åkte hem vid 7, och då satte vi oss i soffan och glodde tv. Och nu 22:00 känner vi oss båda rätt trötta så det blir nog att krypa till kojs.

Natti natti

Förlåt...

2008-02-22 / 10:27:45

...mina kära läsare för att jag inte har bloggat som jag brukar. Jag ska skärpa mig, jag lovar!

Det är så att för det första har jag varit sjukt trött! Alltså jag har gått och lagt mig tidigare än vad dagisbarnen gör, onsdag kl 20:00 och torsdag kl 21:30(jag var sjukt trött men jag var tvungen att tvinga mig vara uppe och se på Per Morberg).

Och för det andra så har jag inte gjort något som är värt att skriva om... bara varit på praktiken på dagarna och legat på soffan på kvällarna. Jag kollade inte ens datorn igår! Då förstår ni hur illa det är.

MEN, idag är jag ledig och det är underbart! Jag ska iväg och handla mat med Emma vid halv 12, för det blir en sån där familjemiddag som vi brukar ha när mor och far kommer till stan.

Sen så ska jag fundera ut menyn till middagen imorgon, jag har ju så klart tänkt en del här före men inte riktigt bestämt mig för vad det ska bli. Gott blir det iallafall!

Hej

2008-02-20 / 15:31:51
Praktik dag 3 gick bra. Jag känner mig lite trötter bara... det brukar ta en sisådär 2 veckor innan man kommer in i det. Ja, att "jobba" alltså.

Fredrik jobbar pass idag så det är tyst och tråkigt här hemma...

Jag fryser hela tiden nu för tiden... och jag är så less på det! Vad är det för fel på mig? Kan det inte bara bli vår nu?

Dramatik

2008-02-19 / 16:07:46

Måndag 18/2:

Första dagen på praktiken gick bra, tiden gick fort och jag fick en massa mat så jag är nöjd!

Jag var dock väldigt trött efter praktiken så jag och Fredrik låg under täcket och vilade en timme när jag kom hem. Och middag orkade vi absolut inte laga så vi åkte till Max och köpte skrovmål... sjukt gott!

När vi kom hem från hamburgerian så såg vi att en dörr på våningen ovanför var igentejpad med polistejp... hjälp! Vad har hänt där? 1 timme efter att vi hade sett det ringde polisen och frågade om jag hade sett något/någon på söndagkväll mellan 23 och 24. Och det hade jag faktiskt!

image179

Jag skulle precis gå och lägga mig när jag hörde några prata i trappuppgången... och nyfiken som man är så gick jag och kikade i titthålet. Då var det 2 killar i 20års-åldern som bar på 3 tunga väskor. Lite skumt tyckte jag då, men brydde mig inte så mycket mer om det.

Och jag berättade det jag sett åt polisen och han tyckte att det lät mycket intressant... synd bara att jag inte kunde ge speciellt mycket detaljer för jag kom inte ihåg så mycket. Men han berättade att det hade skett ett rån och att det var pistoler inblandade.... Dramatik!

Måste vi flytta nu? Älskling köp oss ett huuus!

Långpromenad

2008-02-17 / 15:04:11
Det blev en lååång promenad idag, men det var jättehärligt! Jag gick både i skogen och på isen, var ute i 1 och en halv timme.

Lyssnade på Digi-listan på P3 samtidigt. Och på plats 21 låg Carolina Gynning med låten Guld(låten hon sjöng i sitt program)... jag trodde att den där låten bara var ett "skämt", men tydligen inte! Haha!


Fantastiskt väder

2008-02-17 / 11:50:29

Då är det väldigt härligt att ta en promenad och få känna vintersolen mot min kind... måste bara hitta mp3-spelaren först!

Jag steg upp tidigt på morgonen, vid 8. Jag tänkte försöka vänja om mig lite eftersom jag börjar kl 7 imorgon, och så kanske jag kan somna tidigt ikväll också.

Nä, dags att slå på en tvättmaskin sen gå ut!

Ha en jättebra söndag!

Melodifestivalen deltävling 2

2008-02-16 / 21:15:53
Bäst: Sanna Nielsen - Empty room
Det hjälps inte, jag är sen sucker för powerballader.

Sämst: The Nicole - Razborka
Rysk Britneywannabe, urusel låt.

I övrigt en massa killar med ljusa röster och ett gäng gubbar som sjöng om pizza.... och så Carola då... suck. Hon gick liksom fram och tillbaka på scen så hon kunde göra sin "Carolawalk" flera gånger om(ni kanske fattar vad jag menar).


Promenerade...

2008-02-16 / 16:12:06
...till stan idag. Jag besökte biblioteket och sedan ett par affärer. Fredrik jobbar hela helgen... han skulle egentligen komma hem kl20, men Färjestads(hockeylaget) flyg skulle gå kl22:30 så han kommer någon gång efter det. Men man får roa sig på egen hand helt enkelt!

Ikväll ska jag se på Melodifestivalen. Jag hoppas att Carola INTE vinner, jag är så less på att hon vinner bara för att hon är Carola. Jag tycker inte om Carola...

En ursäkt

2008-02-15 / 20:00:45
Till mina kära vänner på Bergviken.... Så klart att ni inte är finnar utan tornedalningar!
Det är bara det att (nästan) alla i tornedalen pratar ju finska, så jag tänkte bara retas lite...  =)


Jag och Fredrik har laddat ner första säsongen av KÖPING, och där sa Linda att hon och Mats hade haft sex, dessutom samtidigt som hon var tillsammans med en annan kille så hon var alltså otrogen! Kul, då vet vi! Bara jag inte får konstiga bilder i huvudet när jag ser programmet.... jag vill INTE veta hur det ser ut när dom har sex med varandra....

Idag då...

2008-02-15 / 16:23:55
...har jag varit på stan en sväng och inhandlat trosor,strumpor och t-shirtar. T-shirtarna ska jag ha när jag praktiserar(men dom var rätt fina, så jag kanske hittar nå gamla sunkiga i garderoben istället?).

På en stund ska vi beställa pizza och sen mysa och kramas hela kvällen.... älska fredag!

Alla hjärtans dag

2008-02-15 / 16:20:21
var mysig! När jag kom hem från skolan hade Fredrik städat, diskat och tvättat... det var en riktigt bra present!

Vi firade hjärtedagen genom att lyxa till middagen. Så det blev oxfile, klyftpotatis och bea till varmrätt och HaägenDaaz(lyxglass) med fruktsallad till efterrätt... Mmmm

Teatcher's pet

2008-02-14 / 13:44:41

Fick MVG på provet i näringslära idag. Härligt! Läraren sa att hon hade varit lite generös med poängen på MVG-frågorna för att hon vet att jag kan det där(eftersom jag har sagt att jag har matlagning/bakning som ett stort intresse)... så det var väl lite lite fuskigt kanske. Men för en gångs skull så var det en orättvisa som gynnade mig, så jag är glad!

Illamåendet har suttit i sig lite idag också, när ska det gå över? *Sucka*

Hälsat på...

2008-02-13 / 22:12:39
hos finnarna på Bergviken. Fan vad fint dom har det i sin nya lya! Man blir verkligen inspirerad att inreda, men det känns så trist när man bor i en Lulebo-lägenhet... Den dagen man har något eget då jävlar!

Besöket på praktikplatsen gick bra. Handledaren var ganska trevlig och lätt att prata med, hon var lite lite bitter men det hade jag räknat med. Gnällde lite om det ena och det andra... men jag ser det lite som ett experiment, jag kanske kan ovandla henne att se saker och ting mer positivt? Fast det kanske är för sent... man kan inte lära gamla hundar att sitta har jag hört...

Jag och Fredrik var till Corosh(dykarskolan) före middagen och hämtade min nya torrdräkt och den här gången satt den precis som den skulle! Jag är jättenöjd! Den klämmer inte åt någonstans... det enda kruxet är att det är en herrmodell(pga min längd) så jag bör inte öka i omfång runt stjärtpartiet, då kan det bli lite tight när man har tjocka kläder under. Så det är ju en bra "sporre" att inte växa till sig någe bredare om stjärten: då passar inte dräkten.

Jag vill dyka NU! Om än bara i badhuset... få andas regulator och se bubblorna färdas mot ytan, få känna känslan av total viktlöshet och känslan av att man flyger i slowmotion... Lukten av gummi och neopren väcker så många minnen till liv... *Ahhhh*



Modeblogg

2008-02-13 / 15:01:01
Det är inte ofta jag bloggar om mode så enjoy(eller uttråkas?)!

image178
Fick paket från H&M idag och måste bara säga att jag älskar mitt nya, söta linne! Kanske måste beställa ett till i en annan färg...

Besök på praktikplatsen

2008-02-13 / 10:39:47
ska jag på idag kl 13:30. Ska bli intressant att få höra vilka tider jag ska vara där... Jag känner på mig att jag kommer börja tidigt på mornarna, fast då kommer man ju hem tidigt också, så det är ju bra!
Jag pratade med min handledare på telefon igår och hon lät snäll/normal... Jag har ju varit lite orolig att man skulle hamna med någon bitter surkärring och det hade jag aldrig pallat!

Annars hade jag behövt åka på stan, men vet inte riktigt om jag är i form för att göra det... gårdagens mystiska sjukdom sitter kvar litegrann.

När jag är sjuk inser jag hur tacksam och glad man ska vara över att man är frisk! Jag är så pass lyckligt lottad att jag är 100% fullt frisk, inga allergier, inga sjukdomar whatsoever!

Lite bättre

2008-02-12 / 18:49:25
Börjar sakta men säkert må lite bättre nu. Skönt!

Jag har spenderat hela dagen liggandes i soffan och glott på dåliga tvprogram... less. Jag vill bara att denhär dagen ska ta slut.

Sjuk

2008-02-12 / 09:51:56
Jag mår apa idag... känner mig febrig, yrslig, matt och lite lätt illamående. Vet inte vad/vem jag blivit sjuk av.

Så idag blir det bara att stirra i taket och hoppas att den här dagen ska gå snabbt. Fredrik är och jobbar så han kan inte ta hand om mig heller... *snyft*

Mätt och belåten

2008-02-11 / 18:18:54

Middagen blev väldigt god... måste få skryta och säga att jag är en jävel på att laga köttfärsbiffar! Mmmmm!

image177




Nä, mitt liv är inte mer spännande än så...

2000kr rikare

2008-02-11 / 18:15:39
och en snowboard fattigare. Härligt med klirr i kassan!

image176

Det är en helt annan grej med kontanter, det är mer äkta än några siffror på ett konto. Man blir snålare när man betalar med kontanter...

Killen som köpte den köpte bara brädan, så nu måste jag få sålt bindningarna och bootsen...

Sista "lediga" veckan

2008-02-11 / 14:25:43

Har bara prov på torsdag annars är jag ledig. Väldigt skönt.
 
Nästa vecka sätter APUn igång... jag hoppas verkligen att det ska bli roligt.

Jag har inte så mycket att skriva just nu... har inte hänt så mycket. Ska gå och baka lite matbröd och sen laga mat... köttfärsbiffar blir det idag.

Guldbeströdd väg

2008-02-10 / 21:33:03
Måste bara anteckan drömmen jag hade inatt:

Jag och Fredrik gick på en stig i skogen... det låg massor med "guldtior" efter stigen och på vissa ställen var det stora högar. Jag tog naturligtvis och plockade upp alla tior jag såg och blev så glad över alla pengar som vi hittade. Men Fredrik tyckte inte att det var så märvärdigt eftersom det "bara" var tiokronor så han brydde sig inte om att plocka upp dom.

Jag tror att drömmen symboliserar en guldbeströdd väg... Den kommer att vara lite knagglig(stig) men den kommer också vara full av massor av små rikedomar. Kanske en glimt från framtiden?

Sprit

2008-02-10 / 21:18:14

En kasse full med sprit kom vi hem med...

image173

Baileysen fick jag av mamma(som hon köpte på taxfreen) och resten köpte jag i Finland. Man måste ju passa på och handla ett ordentligt lager när man väl är där!




Vi fick en väldigt vacker orkide av Aro och Karro i förlovningspresent i torsdags. Har velat ha en orkide länge men det har inte blivit av, så det var en perfekt present! Och den passa så bra in i köket också!

image174



Älsklingen har gått och lagt sig i sängen för att läsa och sedan sova... han och jag har varit jättetrötta hela kvällen så det blir en väldigt tidig kväll ikväll... jag ska bara borsta gaddarna så är det dags för mig med.

Sov gott!

Färdigsvamlat

2008-02-10 / 19:28:50
Blotta tanken på att fortsätta med rawfood-dieten gör mig kräkfärdig, så nu är det färdigsvamlat! Jag ska istället satsa på att äta "vanlig mat" men med lite mer frukt, grönt och fibrer och lite mindre socker och andra onyttigheter. 

Jag åt en flottig hamburgare nyss och det var underbart! Nu mår jag som en prinsessa!

Katastrof

2008-02-10 / 11:14:30

Hur kunde Christer Sjögren gå vidare i Melodifestivalen?!? Herregud...

Gårdagen var bra... vi åt ju som sagt rätt mycket.

Efter Melodifestivalen körde jag, Fredrik och mamma lite Wii. Vi tävlade i ett Link(Zeldas boyfriend)-skjutspel... det var kul!


Idag bär det iväg hemåt... men det blir nog inte förrän efter middagen, vi får se.

Trötter

2008-02-09 / 13:30:50

Har inte sovit bra på 2 nätter nu... så man är lagom mör...

Igår var det full rulle hela dagen! Först en sväng till Finland och Alko. Sedan storhandla mat i Överkalix och sen hem och laga mat, färdig precis till middagen halv 5.

Efter det kollade vi på semesterbilder från Mauritius och tog oss en drink. Måste ju smaka så Tapion smakade bra och det gjorde den! ;) Det blev 2 MOJITO(utalas kanske MOHITO eller som vi sa MOSHITO) hehe! Gott gott! Och så blev det en såndär drink med tranbär och Red bull... också gott!

Idag har vi käkat smörgåstårta... grymt gott! Planerna för idag: Äta ännu mera....




Meddelande till Jessica:
Ljusstaken är från Mique!

Meddelande till Aro:
Du ska få dig en jävel när det är middag om 2 veckor... ;)

Åkte hem till byn

2008-02-08 / 08:45:52
Jag och Emma följde med mamma och pappa hem till Överkalix igår efter vi hämtade dom på flyget! Dom blev så glada över det! Speciellt när dom hade en chaufför(jag) som kunde köra dom hem genom den tjocka dimman som rådde på E4an... det var INTE roligt att köra, men jag var betydligt piggare än dom som hade rest i 20 timmar, så självklart körde jag. Och så ska vi handla och laga mat, tvätta och städa åt dom när dom är på jobbet idag.  Så det var ju inget minus det heller.

Klockan är 08:41 och vi hade tänkt åka till grannlandet en snabbis och handla några flaskor Tapio(vodka)! Spritförrådet behöver fyllas på och det är väldigt bra att ha hemma så man kan blanda sig lite drinkar!

Nu frukost sedan styr vi kosan mot SUOMI!

Vikt

2008-02-07 / 09:18:23
Jag vägde mig nu på morgonen... har inte vägt mig på ett tag. Vågen stannade på 56, jag brukar vanligtvis väga 59-60. Det kan väl inte vara för att jag ätit nyttiga maten? För jag har bara ätit den i en och en halv dag!

Mitt mål med "dieten" är INTE att gå ner i vikt utan bara att må bättre i kropp och själ.

Jag är nöjd med min vikt, det jag skulle vilja ändra på med min kropp är väl mer träningsmässigt. Plattare mage och tightare lår och rumpa. För vem vill inte ha det? Fast då krävs det ju att man tränar också... får komma igång med det också.

Kvällsgodis

2008-02-06 / 21:25:57

i form av fikonbollar(levande föda) har jag gjort och ätit ikväll. Och dom var överraskande goda faktiskt! Nästan som godis/fika!

image172

Innehåll: Dadlar, fikon, russin, ingefära, valnötter och limejuice.

Middagen

2008-02-06 / 17:24:46
var god! En tacosmakande röra med kidneybönor, tomat, paprika, färsk chili, vitlök och kummin.

image171


Vad händer ikväll då?
Fredrik är på fotokurs i Piteå hela kvällen. Och jag har ingenting planerat... det löser sig nog.
 

Hej

2008-02-06 / 14:00:01
Har inte hänt så mycket idag...
Jag och Fredrik var på en promenad för ett tag sedan.
Annars har jag pluggat lite och kokat bönor till min nyttiga middag. Jag har ätit 4 mål mat a la raw food hittills, 2 frukost, 1 middag och 1 lunch. Jag följer absolut igen sträng diet utan känner jag för att äta en chokladbit eller en hamburgare så gör jag det. Vi ska till Överkalix i helgen och då blir det ju att man äter "vanlig" mat. Jag tror inte på att man ska ha förbud och liknande. Min plan är helt enkelt att börja äta nyttigare...

Semla nr2...

2008-02-05 / 20:01:07
...ligger nu i magen. Mmmm.

Nu är det dags att putta snyggingen ur soffan och byta kanal!

Hejs!

Paniiik!

2008-02-05 / 17:53:06
Jag har INGENTING att göra och det kryper i kroppen på mig! Jag blir helt uppstressad av situationen, kan inte sitta still... Nog finns det väl alltid något att göra... städa garderoben till exempel, men jag vill göra något roligt! Åhhhh!

Men neeej!

2008-02-05 / 15:06:03
Jag trodde att jag skulle hämta mamma och pappa på flyget idag... jag ringde till pappa nyss och han sa att dom kommer hem på torsdag! Så det har blivit ett missförstånd här!

Och det värsta av allt är att svärmor har köpt en bautastor bukett till pappa i 50årspresent som hon lämnade här idag! Och den kommer att hinna bli ful tills dess... så jag känner att jag måste köpa en ny likadan samma dag dom kommer hem! Minst 500kr åt skogen *gråter*

Jag våga bara inte öppna blompåsen(som är lika hög som en 6åring)...

Svärmor på besök

2008-02-05 / 12:46:20
Svärmor Monica och svåger Tobbe var på besök! Vi fikade semlor och kaffe, gott!

Vi fick en förlovningspresent i form av en bukett... väldigt vacker!

image170

När Fredrik kl10:15 sa att dom skulle komma kl11:00 så blev det en jävla fart på mig(Lägenheten var STÖKIG), jag vände kaoset till ett svärmorsacceptabelt hem på 45min. Och då var jag svettig efteråt... Puh!

Men det är så jävla bra när man ska få besök! Lägenheten blir städad, då finns det inga undanflykter! Och då känns det inte jobbigt att städa heller.

Viktigt meddelande!

2008-02-04 / 21:27:57
Ni har väl inte missat att en ny säsong av Per Morbergs "Vad blir det för mat?" sätter igång nu på torsdag kl21:00 på TV4+? Helt underbart!

INTE MISSA!   

image169

Frusen

2008-02-04 / 21:08:54
Jag har varit frusen ofta den senaste tiden... och nu är jag både frusen och trött så det blir nog en tidig kväll ikväll.

Fredrik jobbar till kl08:00 imorgonbitti... så det är inte så kul härhemma. Mest tråkigt och ensamt...

Jag måste börja på ett nytt projekt så jag håller mig sysselsatt. Hmmm vad skulle det kunna vara?


Mupp-människor

2008-02-04 / 18:17:25
Idag har jag sålt ännu en komvux-bok till nån jävla mupp... suck, jag tycker inte om att beblanda mig med okända människor. Skönt att det görs via mejl iallafall, jag vill inte ha en massa wierdon som ringer i tid och otid.

Det var nån kille från södra Sverige som försökte pruta på priset inte en utan två gånger, fast jag redan första gången sa att det är det priset jag tar och inget annat. Då blev han lite sur och skrev typ jaja jag tar den väl då! Och sen började han: Ja, jag hoppas att den är ny och oanvänd som det står i annonsen och blabla... och jag vill att du skickar den så fort du har fått in pengarna på kontot blabla... jag förväntar mig att få den imorgon......

BITCH PLEEEASE! Ge upp!


Levande föda, försök nr1

2008-02-04 / 18:06:29
Dagens middag:

Hamburgertallrik a la levande föda.

image168

Det var helt okej, förutom att "burgarna" innehöll rätt mycket hasselnötter och jag är inte så förtjust i nötter. Men det var helt klart ätbart!

Kallt

2008-02-04 / 12:30:39

-15 i Luleå idag. *Brrr*

Jag har varit på skolan från kl 09:00-11:00. Vi hade genomgång på näringslära... ytterligare ett ämne som jag är rätt bra på! Nu har vi inte någonting förrän på torsdag nästa vecka! Så jag är alltså ledig i 9 dagar, helt fantastiskt underbart! Vad ska jag hitta på!?! Jag känner att jag måste utnyttja tiden på ett bra sätt... *Tänker*



 

Fredriks tröja

2008-02-03 / 21:14:53

Huvan blev för liten... SUCK(höll på med den i flera timmar, men okej) annars blev den rätt bra. Får se om jag tar och gör en ny huva. Sen kanske en ficka på magen ska sys dit, vi får se, Fredrik bestämmer.

image166

image167

Köping

2008-02-03 / 20:59:54
Den stora frågan är fortfarande obesvarad...

HAR LINDA OCH MATS HAFT SEX MED VARANDRA?

Långpromenad

2008-02-03 / 17:59:31
Vi var på en riktigt lång promenad idag. Först gick vi runt halva Bergnäset sen fick vi för oss att gå över isen och in till stan. Det var jättehärligt! Väl i stan åt vi en räksallad till lunch och sen stötte vi på brorsan med familj och tog en kaffe med dom. Vilken bra dag det har varit!

Nu är jag inne på slutspurten med Fredriks tröja... så dags att gå till symaskinen!

En spontan sväng...

2008-02-03 / 09:28:11
...till Boden(Mackan & Marie) blev det igår.

Grabbarna tog en lång, het bastu och jag och Marie tog ett par koppar kaffe och satt och pratade. Thailandresan är så gott som spikad(måste bara smörja Fredrik liiite till). Så då blir det i sånt fall januari-09 i samband då Mackan fyller 30! Fan vad roligt!

Fredrik blev lite full fast det märktes inte förrän i bilen hem och hemma... då var han rent av stökig och jobbig. Då kom en och annan sanning fram. T.ex att han tyckte min rumpa såg bred/stor ut i jeansen jag hade på mig, tack för den älskling! Det komms ihåg!

Semlebak och provsmakning

2008-02-02 / 17:39:44
Bakade semlor förut idag... sjukt goda!

image165

Nu dags för middag. Fläskfile och pompa!

Har jag sagt att jag ÄLSKAR att äta?!

Morning

2008-02-02 / 10:03:46
Har sovit gott, men drömt en massa skumt om mördare och sånt. Jag var olika personer i drömmen och jag blev knivskuren 2 gånger... ena gången var jag väldigt nära att dö. Skum dröm helt enkelt.

Grabbarna ovanför sjöng karaoke igår när vi gick och la oss, men dom slutade sen efter en halvtimme eller så, så det var ingen fara. Men det var ju ingen skönsång direkt. Det lät mer som stuckna grisar, hehe.

Dagens planer:
-Baka semlebröd
-Sy färdigt Fredriks tröja(bara huvan kvar nu)
-Städa


Nya grannar

2008-02-01 / 22:46:27
Vi har precis fått nya grannar här ovanför. Dom har världens inflyttningsfest, på inflyttningsdagen(eftersom dom bär upp lådor i detta nu). Det är ett helt gäng grabbar i 18årsåldern. Kanske ska gå och knacka på och hälsa grannen/grannarna välkommna! ;)

Jag vet, jag har inget liv. Påpeka det inte är du snäll...



Annons nr2

2008-02-01 / 21:02:34
Har just nu ute 2 annonser på Blocket. Ena är på snowboarden och andra är på några komvuxböcker.
Det ringde en tjej nyss(hon lät och komma söderifrån) och ville köpa en bok. Hon var i akut behov och ville ha den imorgon.

Hon: Ja, alltså jag bor i Boden och blabla, jag jobbar och så imorgon blabla slutar kl 19 så jag hämtar den då om det går bra? Eller annars kanske du kan komma med den till Boden? Du får 50kr extra.

Jag tänkte: Bitch Pleeease! Har du någon aning om vad bensin kostar? 50kr, jo tjena!

Jag sa: Nääääää... *tystnad* Alltså jag har ingen bil hehe. 

Hon: Okej... men jag ska se om jag kan låna min kompis bil då.

Jag har just nu 2 bilar jag kan köra till Boden med, men inte fan för en futtig 50lapp på en lördag och allt!


 

Skräddaren är i farten igen!

2008-02-01 / 20:38:12
Vi var på stan och köpte tyg till Fredriks tröja idag. Den blir mörkgrön med svarta detaljer. Han har fått bestämma helt själv hur den ska se ut. Så nu har jag sytt en massa idag och blir nog klar med den imorgon. Det är såå mycket lättare att sy manskläder, det behöver inte vara så figurformat/åtsittande då.

Just nu halvtittar jag på Let's Dance, käkar salta jordnötter och syr... Är inget fan av Let's Dance direkt men det är det enda som går på tv.

Snart dags att hälsa på i godisskåpet. =)

God Kväll!

Snöstorm nr2

2008-02-01 / 09:15:15
Då var det snöstorm igen! Härligt, hoppas på sjukt mycket snö så man måste vada fram!

Idag fyller min älskade pappa Jan-E Larsson 50år! Grattis grattis till honom som ligger på beachen i Mauritius och firar sin födelsedag... så jävla rätt!
image164